nie ma mozliwosci, zeby wpuscili caly mecz 2 sklad bedzie rotacja a i 2 sklad by pyknal czechow, moga popuscic troche w obronieCo sądzicie o graniu dzisiaj na Czechów w Eurobaskecie? Kurs 6.25, Czesi bez szans na awans, ale Chorwaci zapewnili sobie 2 miejsce, nie mają szans na 1, ani nikt ich nie wyprzedzi, więc bardzo prawdopodobne, że zagra drugi skład.
Tez myslalem o tym meczu. Ciekawe czy trener Czechow tez nie da pograc od poczatku tym ktorzy spedzili mniej czasu na parkiecie. Na bet365 kurs 7.0 kusiCo sądzicie o graniu dzisiaj na Czechów w Eurobaskecie? Kurs 6.25, Czesi bez szans na awans, ale Chorwaci zapewnili sobie 2 miejsce, nie mają szans na 1, ani nikt ich nie wyprzedzi, więc bardzo prawdopodobne, że zagra drugi skład.
Mizoram Police,
Over 0.5 do przerwy @ 2.10
ja poszedłem w over 1 kurs 5.25 ????
????Djere 2 set @2.75
Fajnie ostatniego gema oddał bez walki ????
Czemu skoro drużyna nadal nie strzeliła bramki i przegrywa 0-1 ??
Zapewne chodziło o over 0,5 w tym meczu, a nie akurat tej drużyny. Też złapałem kurs 2.1Czemu skoro drużyna nadal nie strzeliła bramki i przegrywa 0-1 ??
Tak serio ?Czemu skoro drużyna nadal nie strzeliła bramki i przegrywa 0-1 ??
Przecież po kursie można poznać, że typ na mecz a nie drużynę.Czemu skoro drużyna nadal nie strzeliła bramki i przegrywa 0-1 ??
brawo Greta ????Greta Arn @2,5