nie dadzą rady
Myslisz ze teraz 3 tercje biora? Szkoda ze ta 12 minucie nie zostala uznanaNareszcie coś strzelili bo jak patrzyłem na ich grę w przewadze po raz "enty" to mnie krew zalewała.
@Boże co on z nimi zrobił.. jak trampkarzy...
Warto coś z tego mocniej przyłożyć ? Czy raczej delikatnieHokej na dzisiaj jeszcze:
Ufa - Barys Astana
over 5.5
@1.82
MHC Spartak - Serebryanye Lvi
MHC Spartak 60'
@1.57
Dinamo St. Petersburg - Chaika
Dinamo St. Petersburg 60'
@1.70
Mecz powinni zabrać ale czy 2 gole strzelą to ciężko mi powiedzieć oni powinni już mieć 5 ale tak jak pisałem wcześniej dzisiaj ich dokładność i skuteczność jest tragiczna, może po przerwie coś się zmieni.Myslisz ze teraz 3 tercje biora? Szkoda ze ta 12 minucie nie zostala uznana
Najbardziej podoba mi się Dinamo ale nie polecałbym ładować mocno bo to nic pewnego tak jak Snipery wczoraj ładny i łatwy mecz a dziś się meczą.Warto coś z tego mocniej przyłożyć ? Czy raczej delikatnie
Mi wystarczy ze tylko wygraja bo na over2,5 nie gralemMecz powinni zabrać ale czy 2 gole strzelą to ciężko mi powiedzieć oni powinni już mieć 5 ale tak jak pisałem wcześniej dzisiaj ich dokładność i skuteczność jest tragiczna, może po przerwie coś się zmieni.
Złapałem ich zwycięstwo po 3,15 w przerwie po drugiej tercji, oby utrzymali, a nawet strzelili trzecią, bo chyba ich over 2,5 grałeś jak dobrze widziałem ????Ale bramka haha ????
Niech strzelaja 3 bramke dla Verno wchodzi over i mozna spokojnie czekac na zakonczenie ????Złapałem ich zwycięstwo po 3,15 w przerwie po drugiej tercji, oby utrzymali, a nawet strzelili trzecią, bo chyba ich over 2,5 grałeś jak dobrze widziałem ????