verno
Znawca - Hokej
????????Atlanta v Colegiales
Atlanta 1gol
@1.72
Atlanta v Colegiales
Atlanta over 1.5
@3.80
I to chyba tyle na dzisiaj.
????????Atlanta v Colegiales
Atlanta 1gol
@1.72
Atlanta v Colegiales
Atlanta over 1.5
@3.80
I to chyba tyle na dzisiaj.
Mówisz że ogarnie 2:0?pograłem wcześniej na Madison 2:0 po kursie 1,9. ostatni bet na dzisiaj i po meczu lecę spać.
Ma przewagę, tylko musi trafiać w kort. Gra ofensywniej od Ukrainki. Taki pewny nie jestem tego, ale próbuję.Mówisz że ogarnie 2:0?
Ja Svitolina po 2.10 złapałem ????Ma przewagę, tylko musi trafiać w kort. Gra ofensywniej od Ukrainki. Taki pewny nie jestem tego, ale próbuję.
Tak żałosnego tenisa to ja dawno nie oglądałem. Następnym razem nie będę się pakował w takie bagno. Mądrzejszy na przyszłość.pograłem wcześniej na Madison 2:0 po kursie 1,9. ostatni bet na dzisiaj i po meczu lecę spać.
Ja zagrałem w 1 secie Svitolina po 2.10 i po 1 secie dograłem po 3.20 ????Tak żałosnego tenisa to ja dawno nie oglądałem. Następnym razem nie będę się pakował w takie bagno. Mądrzejszy na przyszłość.
Ja po 1,7 Svitoline jak bylo po 40:40 przy 5:5 liczylem ze przelamieJa zagrałem w 1 secie Svitolina po 2.10 i po 1 secie dograłem po 3.20 ????
ja mimo wszystko pograłem wcześniej na win Keys przy wyniku 0:3 w drugim secie dla Svitoliny. Dobra, lecę się położyć i oglądać z wyra ????Ja zagrałem w 1 secie Svitolina po 2.10 i po 1 secie dograłem po 3.20 ????
Ja po 1,7 Svitoline jak bylo po 40:40 przy 5:5 liczylem ze przelamie
W 4 gemach lacznie 4 punkty zdobyc ????Svitolina z 4:2>4:6 jprdl..