1 bramkę strzelił ale niestety tyle okazji co on marnuje to aż szkoda gadać, nigdy za nim nie przepadałem i tylko brak innego klasowego napastnika daje mu miejsce w składzie reprezentacjiPodziękuj Milikowi ????
1 bramkę strzelił ale niestety tyle okazji co on marnuje to aż szkoda gadać, nigdy za nim nie przepadałem i tylko brak innego klasowego napastnika daje mu miejsce w składzie reprezentacjiPodziękuj Milikowi ????
I znowu ????1 bramkę strzelił ale niestety tyle okazji co on marnuje to aż szkoda gadać, nigdy za nim nie przepadałem i tylko brak innego klasowego napastnika daje mu miejsce w składzie reprezentacji
Wiedziałem ???? 2-2Blackburn v Wigan (Rezerwy)
Blackburn 4gol
@6.50
Śmierdzi mi remisem ale po takim kursie zaryzykuję za drobne.
Będąc na pozycji spalonej zasłaniał bramkarzowi, prawidłowa decyzjaO co chodziło z tym spalonym?
to trzeba było ładowac odwrotnieWiedziałem ???? 2-2
Dzięki, nie byłem pewienBędąc na pozycji spalonej zasłaniał bramkarzowi, prawidłowa decyzja
Halo, halo proszę się nie śmiać, ja stawiałem, ale dla przypomnienia powiem, że z Gruzją Lewandowski strzelił też hattricka od 90 do 95 minuty ????Kto tam chciał grać 3 gole na Lewego hehe ???? ?