Musisz kliknąć na użytkownika i wtedy pojawi sie info o nim. Kompletnie nie pasuje mi ten nowy wygląd forum,Witam, wiem że pytanie nie należy do tematu,ale powiedzcie mi po tym remoncie forum,gdzie mogę zobaczyć reputację forumowiczow wrzucajacych swoje typy?? Widzę Loginy użytkowników ale nie umiem zobaczyć ich reputacji ?
Congratulations i miłej zabawy ???? bo pewnie bez tego się nie obejdzie ????Panowie pragnę zakomunikować że obroniłem się na 4.5 ! ????
dzis na 16 do roboty , jeszcze jakiś kuponik skleje na szybko dla zabawy teraz ???? ale za to sob i niedz wolne także masz racje troszkę zabalujemy ???? ????Congratulations i miłej zabawy ???? bo pewnie bez tego się nie obejdzie ????
Gratulacje????Panowie pragnę zakomunikować że obroniłem się na 4.5 ! ????
Szmaciarze dali sobie karnego strzelic... ????Zaraz graja Nowa Zelandia i Wyspy Salomona, taka to bogata oferta na teraz.
NO BTTS 1.44 wydaje sie lokata. Wyspy wyszly do finalowej czwartej rundy z bilansem 9pkt i 6:6 w bramkach w czterech meczach. Po odejsciu Australii do azjatyckiej strefy, bo i wstyd wasc, Nowa Zelandia jest niejako miejscowym hegemonem i z nowym graczem PL Woodem powinni spokojnie rozpykac "rywala" do zera, albo jakie handi...
O tym pisałem. Forum zaśmiecane.Over 0,5 HT . HT co to znaczy ?
wejdz sobie do dzialu początkujący i tam masz wszystko opisane. dział live jest dla bardziej zaawansowanych typerówA ty nie byleś nigdy nowy ?