hmm no to dziwne ja tam nie miałem problemu z wpłatami a przez co wpłacasz?Taki komunikat mi wyświela jak chce do 1xbet wpłacić:
Transfer money to merchant
Error
The transfer could not be completed because your account has a restricted access. Please contact the ecoPayz Support Team for assistance.
hmm no to niemam pojęcia nigdy czegoś takiego nie miałem napisz do supportu napewno pomogąPrzedwczoraj
Bo ja niemam statusu i niemam problemu z niczym hehA czemu pytasz kiedy zrobiłem status?
No to proste pisz o co chodzi bo troche lipaMoje konto niby jest zawieszone ciekawe dlczaego pisze do tych skur*** Wpłaciłem tam prawie 1000 euro...
Młody utalentowany, a Elias ziemniak bez perspektyw.https://www.flashscore.pl/mecz/MgTzaGVp/#h2h;all
Ktoś coś o tym spotkaniu? Elias gra z 17latkiem i taki kurs na niego?
Slowency,mocni z Dragiciem,Doncicem,Vidmarem,Randolph.dZIEN DOBEREK JERZYK STARTUJE MUSI WYGRAĆ
Panowie Polacy dadzą rade w kosza bo kusi mnie handi na Polskę grubo muszę grać bo trza odrabiać tenisa co zawalił muler i Peng ????
W oczekiwaniu na koniec w ako Agusi pogram sobie Sharapova DW 2:1 @ 2,27
u mnie i telefon i komputer i tablet działaWitam, czy tylko ja tak mam, że nie mogę wejść na forum z komputera (witryna nieosiągalna) a z telefonu wszystko wchodzi?