>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Na pierwszy mecz z Serbami był na to kurs 2,20 (na to, że nie będzie grana), potem widziałem że przed każdym meczem dają możliwość zagrania jako zakładu specjalnego, czy będzie grana &quot;Pieśń o małym rycerzu&quot;

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Zadne piesni o rycerzu nie pomoga! Kadra jest za slaba, pomylki z powolaniami niektorych zawodnikow. Musimy poczekac 2 lata na leona, potrenowac mlodych i cos bedzie moze
Ty żyjesz ???? Kiedy jakieś lokomotywy? Zawsze sie mozna było z tego pośmiać, a tak to nudy na forum ????

mamed1916 247

mamed1916

Użytkownik
Szczerze nie rozumiem tego wrzucania dziś do kuponów Polski po ~1.33 jako pewniaczka, ja pograłem na Słowenię za drobne i na razie jest git ????

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Lokomotywy caly czas posylam z Dziadkiem z Debreczna w dziale kupony. Na dzis na pewno leci cos ba Szapolapova
Zamknij mordę, piszesz, że kadra słaba, a sam jako swoją pieprzoną lokomotywę polecałeś Polskę. Miałem co do Ciebie inne zdanie, ale idź się kuźwa leczyć.

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Zamknij mordę, piszesz, że kadra słaba, a sam jako swoją pieprzoną lokomotywę polecałeś Polskę. Miałem co do Ciebie inne zdanie, ale idź się kuźwa leczyć.
.
Racja polecalem w dziale, ale okazuje sie ze z meczu z serbia zadnych wnioskow nie wyciagneli, trener tez do zmiany

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom