Cześć, nooo planowo mayweathe win 10 runda ale byłem zaskoczony dobrą postawa Connora, ciosy na korpus i ciągle parcie do przodu Floyda zrobiło swojeSiemandero!! no i co z tym boksem? ciekawe bylo?
Hehe myślałem że Ty takie masz bo coś mówiłeś że robić analizy będziesz trzeba spojrzeć co tam do grania bo nawet nie zapoznałem się z ofertąKtos jakies typy na US Open? Ale takie ciekawe typy, majace rece i glowe i kurs 1.8+.
5 x 1.8 = 19 ako....cos w ten desen
No analizuje, ale sprawdzam co i jak reszta mysli,Hehe myślałem że Ty takie masz bo coś mówiłeś że robić analizy będziesz trzeba spojrzeć co tam do grania bo nawet nie zapoznałem się z ofertą
Mało traci i chcesz grać 1/1 ? :razz: nie oglądam ekstraklasy i nigdy bym tam nie zagrał 1/1Co sądzicie o 1/1 (połowa/mecz) na Lecha z Arką? Albo że nie będzie BTS? Arka mało strzela ale też mało traci
No tak, ale Lech gra u siebie, ostatnio wygrali na wyjeździe, a Arka u siebie baty z Pogonią (0:3) ????Mało traci i chcesz grać 1/1 ? :razz: nie oglądam ekstraklasy i nigdy bym tam nie zagrał 1/1