>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
piotrex007 114,3K

piotrex007

Użytkownik
Bournemouth - City, wasze typy, przemyślenia, sugestie....?
Ja pograłem małą taśmę na lvbet za bonus z okazji ME i uwzględniłem na kuponie over 1,5 ŻK gospodarzy po 1,56. Miałem na początku po tym samym kursie over 6,5 rożnych City, ale zmieniłem koncepcję - obym nie żałował ????

mateuszes 12K

mateuszes

Użytkownik
Bournemouth - City, wasze typy, przemyślenia, sugestie....?
Cieżka sprawa
BTS: 1,80 jedyny słuszny typ..
Bo wątpie by City wtopiło ale po kursie 1,3 raczej nieodpowiedzialnie grać
Ja poczekam 15-20 min zobacze jak wyglądają chłopaki z Bournemounth

D 0

dutra

Gość
City sobie bardzo dobrze radziło z nimi zawsze i są w formie. Mimo że głupio potrafią bramki tracić o BTS może być ciężko.

piotrex007 114,3K

piotrex007

Użytkownik
Panowie szybkie pytanie, gdzie wpłacić i jakimiś dostępnymi metodami, oczywiście poza sts. Gdzie teraz wgl gracie?
Ja gram najczęściej w lvbet, sporadycznie Milenium i forbet. A wpłacam normalnie za pomocą dotpay / payu, kiedyś kupowałem paysafecard i doładowywałem skrilla i potem do lvbet, ale prowizja skrilla 7,5% zachęciła mnie do kupna karty Mastercard paysafecard. Koszt 40zł, a przy doładowaniu karty kodami paysafecard biorą 4% prowizji i potem mogę do każdego bukmachera wpłacić, po prostu wybieram dotpay i potem płatność kartą ;)

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Po czwartkowym 7,50, i wczorajszym 4,50 dzisiaj próbuję podtrzymać passę na wysokim kursie i niskim underze
Bournemouth - MC - under 1,5 - 6.65
To raczej gospodarze tego nie obronią, jak MC na nich siądzie ⛔

zdzicho 155

zdzicho

Użytkownik
Ja gram najczęściej w lvbet, sporadycznie Milenium i forbet. A wpłacam normalnie za pomocą dotpay / payu, kiedyś kupowałem paysafecard i doładowywałem skrilla i potem do lvbet, ale prowizja skrilla 7,5% zachęciła mnie do kupna karty Mastercard paysafecard. Koszt 40zł, a przy doładowaniu karty kodami paysafecard biorą 4% prowizji i potem mogę do każdego bukmachera wpłacić, po prostu wybieram dotpay i potem płatność kartą ;)
Dzięki, mógłbyś opisać w skrócie jak z tym podatkiem jest w lvbet?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom