D
0
dutra
Gość
I dużo błędów w pospiechu bez sensu dorzuconych, grzała się główka2x
Pavan dwa punktowe bloki na przestrzeni całego meczu
I dużo błędów w pospiechu bez sensu dorzuconych, grzała się główka2x
Pavan dwa punktowe bloki na przestrzeni całego meczu
Ja pograłem małą taśmę na lvbet za bonus z okazji ME i uwzględniłem na kuponie over 1,5 ŻK gospodarzy po 1,56. Miałem na początku po tym samym kursie over 6,5 rożnych City, ale zmieniłem koncepcję - obym nie żałował ????Bournemouth - City, wasze typy, przemyślenia, sugestie....?
Cieżka sprawaBournemouth - City, wasze typy, przemyślenia, sugestie....?
3 dni temu dostali 50oma :roll:
Dziś 20 mogą wygrać.3 dni temu dostali 50oma :roll:
W porządku, dzięki.Dziś 20 mogą wygrać.
Patrz kurs i handi Gwinea na wczorajszy mecz.
Ja gram najczęściej w lvbet, sporadycznie Milenium i forbet. A wpłacam normalnie za pomocą dotpay / payu, kiedyś kupowałem paysafecard i doładowywałem skrilla i potem do lvbet, ale prowizja skrilla 7,5% zachęciła mnie do kupna karty Mastercard paysafecard. Koszt 40zł, a przy doładowaniu karty kodami paysafecard biorą 4% prowizji i potem mogę do każdego bukmachera wpłacić, po prostu wybieram dotpay i potem płatność kartąPanowie szybkie pytanie, gdzie wpłacić i jakimiś dostępnymi metodami, oczywiście poza sts. Gdzie teraz wgl gracie?
Niedługo zagra ...Boruc zawsze wygryza nr. 1Ktoś wie, czemu Boruc nie gra?
Dzięki, mógłbyś opisać w skrócie jak z tym podatkiem jest w lvbet?Ja gram najczęściej w lvbet, sporadycznie Milenium i forbet. A wpłacam normalnie za pomocą dotpay / payu, kiedyś kupowałem paysafecard i doładowywałem skrilla i potem do lvbet, ale prowizja skrilla 7,5% zachęciła mnie do kupna karty Mastercard paysafecard. Koszt 40zł, a przy doładowaniu karty kodami paysafecard biorą 4% prowizji i potem mogę do każdego bukmachera wpłacić, po prostu wybieram dotpay i potem płatność kartą
Ale nawet ładna ????hrhr jak zwykle bramka z dupala ????
BTS wisi w powietrzuhrhr jak zwykle bramka z dupala ????