verno
Znawca - Hokej
2:0, na co Ci to było ????under, najwyżej będę 0-2 miał ????
2:0, na co Ci to było ????under, najwyżej będę 0-2 miał ????
2-1 77 minuta, można zamykaćbez szaleństw Betis win @3.1
Betis - Celta
over 9.5 rr
@1.66
Betis - Celta
over 2.5
@1.67
A nie uważasz że gavrilova bierze ten mecz, jeszcze po takim kursie?Radwanska v Gavrilova over 20,5 gemów @1,80
Jak dla mnie tu 2-0 dla Radwańskiej będzie. Gavrilova nie ma czym zaskoczyć, do tego sama z siebie popełnia proste błędy, ale jak będzie to się okaże po meczu. Wiadomo, że nawet przy 2-0 twój typ też może wejśćRadwanska v Gavrilova over 20,5 gemów @1,80
Real Betis - Celta Vigo, Celta over 1.5 FT @ 2.10 forBet
bez szaleństw Betis win @3.1
Łatwo szybko i przyjemnieCD Clan Juvenil v U. Catolica
CD Clan Juvenil over 2.5
@2.28
Jeśli miałbym grać coś to jednak w stronę Radwańskiej chyba, Gavrilova to tenisistka bazująca na sile rywalek, a w tym meczu to sama będzie musiała kreować grę i budować punkty, w takiej roli niezbyt jej się wiedzie.A nie uważasz że gavrilova bierze ten mecz, jeszcze po takim kursie?
Podobnie myślę, tyle, że 2-0 to jednak 2-0, jakiś set w takiej formie Radwańska stracić może, jej gra jest daleka od optymalnej. Zobaczymy jak to będzie.Jak dla mnie tu 2-0 dla Radwańskiej będzie. Gavrilova nie ma czym zaskoczyć, do tego sama z siebie popełnia proste błędy, ale jak będzie to się okaże po meczu. Wiadomo, że nawet przy 2-0 twój typ też może wejść
ŁatwoCD Clan Juvenil v U. Catolica
CD Clan Juvenil 6gol
@3.60
Już drobniej ????
Wykręcili karnego i 5:2 ale i tak ten meczyk dał zarobić ????CD Clan Juvenil v U. Catolica
CD Clan Juvenil 7gol
@3.60
Za ciosem ????