To ten ustawiony co ma 3-1 być? Hahaha ciekaweNotts County v Accrington
over 3.5
@2.32
Strzelili gola w 97minucie... ale chcieli wyrównać, odkryli sie i zgarneli na 1-3Koln wygra pozostal czesc spotkanie od wyniku 0-2 kurs 1,68
Może masz rację, zobaczymy po ostatniej piłceLudzie po co gracie teraz na Niemcy.. szkoda gotówki Waszej
i przegrany challenge. Obrona GKS-u parodia samobój z 3 na 3, a później stracona 2 na 1 jakby grali w osłabieniu albo trójką obrońców w ustawieniu.... Łamaki w I lidze najlepszym chyba wyjściemTychy - Podbeskidzie under 2,5 - 2.39. Dzisiaj tylko grube ryby łapiemy.
90+11Hamburger under 2,5 - 2,04
Marciniak to już nie pierwszy poważniejszy błąd w Ekstraklasie w tym sezoniemARCINIAK skręcił mecz ładnie, szkoda ryja strzępić
Mam nadzieję, że poniesie tego konsekwencjeMarciniak to już nie pierwszy poważniejszy błąd w Ekstraklasie w tym sezonie
Pan Sławek w studiu Ligi + Extra nada mu ochronę spokojnie. Nasz najlepszy sędzia nie może przecież dostać reprymendy.... Jaja z tymi sędziami ostatnio !Mam nadzieję, że poniesie tego konsekwencje
140Egipt-Mali
Ponownie bez szaleństw że stawką,bo Egipt overovy.
Under 148pkt
Notts County - Accrington, DW 3:1 @ 17.25 forBet
Podaję ten typ tylko z tego względu, że ktoś zagrał go za 500zł na STSie twierdząc, że to ustawka ???? uważam, że to całkowita ściema, ale dlaczego za dyszkę nie spróbować? ????
Start o 20:45
ale w TB może być 22-20 ????Nie ogarnąłem, że TB to wiadomo, że mniej punktów będzie ???? dzięki Francja
Notts County v Accrington
over 3.5
@2.32
Carrick Rangers 3gol
@3.30
GKS Tychy - Podbeskidzie
over 2.5
1.91
GKS Tychy v Podbeskidzie
GKS Tychy over 1.5
@1.73