marcinmotyl
Użytkownik
jednak win
to jest patologiaDobrze że przy 5-3 i 2 bp na szybko czasu out, teraz 2,9 na ruska pograne
Cebula w głowie już wygrała i dała się dojechać, miała kilka piłek meczowych, ale szczęście po stronie Ruski. Spoko meczyk, jeszcze Cebule od Stefana pobrałem i wpadło 2j, dobry meczykFilipek ogladam od poczatku cały nawet przerwe ogladałem ufff ja pograłem Cybule własnie przed meczem i bym sie czuł troche wydymany pechowo jakby Cibula oddała to z 5:0
Filipek Cebula z Ruską nie były ustawione ale juz Dzumhur z Koreancem jest:grin: tak mecz z lasek spoko ogolnie dobrze ze Cebula wygrała ale dla mnie dziwne ze nagle tak ruskiej sie zachciało grac jak juz był 5:0 w drugim ???? normalnie przy takim wyniku jestes juz zrezygnowany i zniechecony jak ja gram i jestem 1:0 i 5:0 w tyłek to juz nie chce mi sie grac to tak jakby przegrywac 5:0 w 75 minucie meczu w piłke noznąMecz nie jest ustawiony, pewnie nawet nie oglądałeś -.-
bo to ewidenta ustawka pamietaj zeby uwazac na kazdy mecz w szczegolnosci Dzumhura w sumie Chunga tez:razz:To jest parodia ze Chung niewymuszonych tyle błędów robi już z 25 ma wszystko sam oddał
I łamie się podwójnym a wcześniej wszystko wyrzuca nic z tego nie będzieChung 2 set 4.25 a spróbuję
ah ten Damir to jest goscDzumhur mecz 1,45
nic z tego bez podjazduChung 2 set 4.25 a spróbuję
Nie narzekam na wygrane.Jeżeli ogarniesz te 'bzdury' to zaczniesz wygrywać u buka.
Boulter ładnieKovinic v Boulter 2 @4 , value