>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Odkąd nie stawiam tenisa, jestem szczęśliwszym człowiekiem. Mogę jedynie na jakieś pojedyncze bety wejść value i to tyle. Albo to nie na moje nerwy, albo się po prostu na tym nie znam. To znaczy znam jako kibic, ale nie jako typer.

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Filipek ogladam od poczatku cały nawet przerwe ogladałem ;) ufff ja pograłem Cybule własnie przed meczem i bym sie czuł troche wydymany pechowo jakby Cibula oddała to z 5:0
Cebula w głowie już wygrała i dała się dojechać, miała kilka piłek meczowych, ale szczęście po stronie Ruski. Spoko meczyk, jeszcze Cebule od Stefana pobrałem i wpadło 2j, dobry meczyk ;)
E: Macie ruletke w Bahu? Niemożliwe, że usuneli ;o

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Mecz nie jest ustawiony, pewnie nawet nie oglądałeś -.-
Filipek Cebula z Ruską nie były ustawione ale juz Dzumhur z Koreancem jest:grin: tak mecz z lasek spoko ogolnie dobrze ze Cebula wygrała ale dla mnie dziwne ze nagle tak ruskiej sie zachciało grac jak juz był 5:0 w drugim ???? normalnie przy takim wyniku jestes juz zrezygnowany i zniechecony jak ja gram i jestem 1:0 i 5:0 w tyłek to juz nie chce mi sie grac to tak jakby przegrywac 5:0 w 75 minucie meczu w piłke nozną

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom