pinturicchio
Użytkownik
Ale ta Portugalia nierówna, wygrają, ale handi na styku, eh..
Hebei - Shanghai, Hebei nastepny gol @2,1
Co Ty już januszów czytasz, przecież oni tam się cieszą jak wygrają 10 zł ????Tak czytam sobie ten czat STS na live i szkoda mi niektórych ludzi. Pozarabiali dobre kilka dniówek na Bahrajnie i już gorąca głowa i chcą ładować w kolejne typy na dzisiaj zamiast ochłonąć.
nie za all in ale warto. Ja mam u 155 takze tego..ja nadal wierzeunder do grania w meczu Australii 164,5 ? ogląda ktoś ?
Mi to samo..Portugalia jedna bramka pewnie zabraknie :/
Jak gram LIVE i niestety na STS to siłą rzeczy tam zaglądnę czasami ????Co Ty już januszów czytasz, przecież oni tam się cieszą jak wygrają 10 zł ????
Dwie zabrakło, dobrze że ten Bahrajn lekko pograłem to prawie na 0 jestemMi to samo..
Ale nie przełożyło się to na kase.Hong Kong >>>Tajwan jakby nie patrzec
Zgadza sie, ale nie mozna sie zalamywac. To przeciez nie kursy 1.25 zeby sie wkur...ze jak to graja. W underku patologia to plus, a w overku taki Tajwan sie zatnie na 2pkt i wiecej 5 grajkow nie wyciagnie na kwarte ???? Po meczu pewnie poszli do jakiejs knajpy na suszi, bo sie zmordowali i trzeba zregenerowac silyAle nie przełożyło się to na kase.
Pójdę chyba w DNB lekko, bo Korea już wygrała jako dog z Brazylią, a Chorwaci niespodziewanie remis z Portugalią ????To jednaja niespodziewajka już dzisiaj padła w pilce ręcznej widzę ???? bedzie druga?? ????
Korea - Chorwacja 1? ????