>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
adik1992 539,8K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Oglądał ktoś w nocy Raonica? Grał z jakimś urazem, bo pomijając wynik to fakt że zaserwował jednego asa mnie zdziwił

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
I nie z mojej działki, ale widzę okazję w graniu w kierunku Tajwanek +5,5 - 2,00, +6,5 - 1,82 lub dla odważniejszych czysty win - 2.52. Ew. czekanie na live na okazję, ale może jej nie byc, jeśli od początku wszystko pójdzie po myśli. Początek 12:30.
⛔ Pomyłka. A tak szczerze to miałem lufę przy skroni, gdy to pisałem :cool:

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
LIVE Liaoning vs Guangzhou , Chiny 10 min 0-0
under 3,5 goli kurs 2,1 under 4 kurs 1,6

nie spodziewam sie tu goli Liaoningu , dostali ostatnio baty to juz teraz widac , ze skupiaja sie na defensywie , a Guanghzou spinac sie nie muszą , wygrali zdecydowanie ostatnie mecze , nastrzelali bramek itp
Co to taki kurs? Tianjin z Bejing prowadzi 1:0, jest 21. minuta a na u 3,5 jest 1,64. Grałbym to, gdybym miał lepszy kurs. Po wczorajszym dniu odpoczywam po skośnookich.

G 370

golkiper

Użytkownik
Typowy hazardzista, co emocji nie potrafi utrzymać na wodzy, jak większość, na tym forum i w społeczności w ogóle.
nie no tyś jest wielki typer nie wiedząc co grasz w ogóle. Będziesz mi mówił na podstawie jednego posta czy ja umiem utrzymać emocje na wodzy. Hehe. Widzę, że zabolało wcześniej jak ci pocisnąłem, że nawet nie wiesz co grasz. Każdy kto jest w tym temacie jest hazardzistą, taka jest prawda.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom