Pomyłka. A tak szczerze to miałem lufę przy skroni, gdy to pisałemI nie z mojej działki, ale widzę okazję w graniu w kierunku Tajwanek +5,5 - 2,00, +6,5 - 1,82 lub dla odważniejszych czysty win - 2.52. Ew. czekanie na live na okazję, ale może jej nie byc, jeśli od początku wszystko pójdzie po myśli. Początek 12:30.
Co to taki kurs? Tianjin z Bejing prowadzi 1:0, jest 21. minuta a na u 3,5 jest 1,64. Grałbym to, gdybym miał lepszy kurs. Po wczorajszym dniu odpoczywam po skośnookich.
Wpis wiele wnoszący do tematu*****sz dajcie coś żeby odrboić to ***** ***** tajpej
Typowy hazardzista, co emocji nie potrafi utrzymać na wodzy, jak większość, na tym forum i w społeczności w ogóle.Wpis wiele wnoszący do tematu
Piłka ręczna / Międzynarodowe / U17 Mistrzostwa Europy, Kobiety
France - Romania wynik pierwszej polowy 1 @ 2,15 iforbet
Jak poniżej 16. roku życia to nie xDWarto wchodzić w małolaty hiszpańskie ? ????
haha, to sie nazywa "Polansky Bet" ???? ????Jak poniżej 16. roku życia to nie xD
15 jak już tak chcesz pośmieszkować ????Jak poniżej 16. roku życia to nie xD
nie no tyś jest wielki typer nie wiedząc co grasz w ogóle. Będziesz mi mówił na podstawie jednego posta czy ja umiem utrzymać emocje na wodzy. Hehe. Widzę, że zabolało wcześniej jak ci pocisnąłem, że nawet nie wiesz co grasz. Każdy kto jest w tym temacie jest hazardzistą, taka jest prawda.Typowy hazardzista, co emocji nie potrafi utrzymać na wodzy, jak większość, na tym forum i w społeczności w ogóle.
Moje źródło informacji podaje, że 1615 jak już tak chcesz pośmieszkować ????