>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
G 17

gonicpieniadz

Użytkownik
Oglądał ktoś Pouile z Donaldsonem. Ten wynik to jakis dramat. Jak można tak sie męczyć z takim Donaldsonem. Pouile chyba kiepska dyspozycja, jak to wyglądało w tym meczu?
Myślę nad grą na Kukushina, co o tym myślicie? Pytam tych co oglądali mecze, a nie fantastow....

rooni 135

rooni

Forum VIP
Gavrilova miała 3 piłki na 5-2 nie wygrała przegrywa 3 gemy 5-4 dla shelby i 40-0 Gavrilova to wyciągnęła obroniła 4 piłki meczowe ale Rogers jest tak nakręcona że słabo widzę Australijke

qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
Juzny tak dpbrze gra czy Federer ma jakies problemy zdrowotne? bo nie moge ogladac a
Po prostu Juzny przebija wszystko na stronę Fedexa.
Dawno z czyms takim się nie spotkałem. Bardzo dobrze w defensywie Rosjanin.
Póki mu starczy sił i Roger będzie pomagał błędami to kto wie, kto wie... Była by to WIELKA SENSACJA

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Po prostu Juzny przebija wszystko na stronę Fedexa.
Dawno z czyms takim się nie spotkałem. Bardzo dobrze w defensywie Rosjanin.
Póki mu starczy sił i Roger będzie pomagał błędami to kto wie, kto wie... Była by to WIELKA SENSACJA
Fedex jednak jest w slabej dyspozycji mogl juz odpasc z Tiafoe a teraz nieduzo brakuje z Juznym

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Ale się popietolilo z tym forum kierunku. O designie nie ma co mówić bo jednak się może podobać drugim nie ale łączność to tragedia. Też macie problemy czy tylko ja?? Znów na dane komórkowe się musiałem przełączyć bo z wifi nie hula

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom