3:3 2 minuty do konca miliony słupków ale brak gola ????St Petersburg Hokej vs Podolsk 1:2 @ 1 win 1.8
3:3 2 minuty do konca miliony słupków ale brak gola ????St Petersburg Hokej vs Podolsk 1:2 @ 1 win 1.8
Fakt. Na szybko zobaczylem jego nazwisko. Noe ogladam bo jestem poza domemstrzał Wilczka obronił bramkarz, gol padł po dobitce Klimenta
Super chłopaki. ... żeby im tam Kim Dzong w Moskwę puścił atomowke im życzę. .. ????Następne łamagi z Moskwy mimo znaczącej przewagi nie potrafią wbić bramki.
Niestety bardzo ale to bardzo często jest tak, że jeśli jakaś drużyna ma dużą serię bez porażek a dochodzi jeszcze to, że druga ekipa serie bez zwycięstwa to tak się to kończy. Nie wiem skąd to się bierze, z lekceważenia czy kij wie co ????Super chłopaki. ... żeby im tam Kim Dzong w Moskwę puścił atomowke im życzę. .. ????
z Prawa Wielkich Liczb ????Niestety bardzo ale to bardzo często jest tak, że jeśli jakaś drużyna ma dużą serię bez porażek a dochodzi jeszcze to, że druga ekipa serie bez zwycięstwa to tak się to kończy. Nie wiem skąd to się bierze, z lekceważenia czy kij wie co ????
Tottenham-Burnley over 1.5 @1.72