>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
D 1,3K

dz1916

Użytkownik
Korona bez Aankoura, chyba w ostatniej chwili ta kontuzja bo w składach przewidywanych był. Więc bez niego chyba może być ciężej

zdebus 55

zdebus

Użytkownik
Jak oglądam przecież i widzę kiedy bramka była 97,40. Owszem przerwa była hehe to emocje a nie spinanie się by the way

piotrex007 114,3K

piotrex007

Użytkownik
Ja pograłem małą taśmę na lvbet za bonus z okazji ME i uwzględniłem na kuponie over 1,5 ŻK gospodarzy po 1,56. Miałem na początku po tym samym kursie over 6,5 rożnych City, ale zmieniłem koncepcję - obym nie żałował ????
No nie żałuję - #dobrazmiana ???? Ale i tak jeszcze trochę, żeby kupon wszedł ????

D 0

dutra

Gość
A ta kartka Sterlinga to w końcu o co kaman ?
Trochę bzdura chyba za to że do kibiców podbiegł xD

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
Jak oglądam przecież i widzę kiedy bramka była 97,40. Owszem przerwa była hehe to emocje a nie spinanie się by the way
No w sumie racja :p wiem co czułeś, bo miałem pograne rożne City z handi -2.5 i bałem się, że w tej akcji po bramce Bournemouth nabije jednego i po kuponie ????

zdebus 55

zdebus

Użytkownik
No w sumie racja :p wiem co czułeś, bo miałem pograne rożne City z handi -2.5 i bałem się, że w tej akcji po bramce Bournemouth nabije jednego i po kuponie ????
Hehehe a pomyłka bramka jednak 96,40 ok przenosimy się do Bremy nie ma co rozpamiętywać hehehe

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom