gliwiczanin
Użytkownik
Gram w Toto i nie ma tam tego typu jest tylko w kosza Tunezja :/ ale panowie dzięki za chęci pograłem na San Miguel.Napisał -> Tomek80
Łap po 1,47
Mount Gambier
Gram w Toto i nie ma tam tego typu jest tylko w kosza Tunezja :/ ale panowie dzięki za chęci pograłem na San Miguel.Napisał -> Tomek80
Łap po 1,47
Mount Gambier
Znalazłeś w sobie duszę underowca?Zurich K - Birkirkara K, under 7.5 FT @ 1.95 forBet
Odkryłem, że skoro over 1.5 nie wchodzi, to może by tak wreszcie w drugą stronę zagrać ????Znalazłeś w sobie duszę underowca?
a ogladasz stream ? gdzies jest ? bo byl i zniknal :-(Odkryłem, że skoro over 1.5 nie wchodzi, to może by tak wreszcie w drugą stronę zagrać ????
Właśnie nie działa mi :/a ogladasz stream ? gdzies jest ? bo byl i zniknal :-(
Over 1,5 jest tak samo nieopłacalny i ryzykowny, jak under 1,5. Jeśli w meczu jest 0-0 do przerwy, bo linia często jest na 1,5 po niższym kursie - i praktycznie bardzo rzadko to gram, chyba, że mam jakieś ku temu podstawy. Już lepiej jest puścić pre z dużo większym kursem, jeśli ma się jakieś przewidywania, jak ostatnio z Rosja.Odkryłem, że skoro over 1.5 nie wchodzi, to może by tak wreszcie w drugą stronę zagrać ????
Dawno mnie nie było na forum ???? korzystać ^^The Gap v Capalaba (kobiety)
over 1.5 1polowa
1.58
Ja tam czaje może jakiegoś overa,zaatakuje,bo po takich kursach to nie ma co grać San M.San Miguel z jakimś falstartem Tomuś? ????
Poniżej. 200 bym chyba grał.no ja też czekam na over ale jakoś takie to ... koło 200 sie kreci cały czas, powinni odpalic za chwile
edit: Tomek na jaka linię mniej wiecej chcesz atakowac ?