no i co z tego? wielki Milan? ????Ostatni typ
Skendija nie strzeli
1.80
Bwin
Dla tych co nie wiedzą, to grają z Milanem.,
dobrze znasz sie na siatkówce widzę jak gracze z topowych drużyn Europy są tyle samo warci co Drzyzgi i Konarskie ???? + Kurki nie potrafiące piłki przyjąć ???? ????Nie rozumiem tego faworyzowania Serbii , przecież te drużyny są siebie warte , tyle że Nasi grają u siebie....
Tiraspol ma wynik pod kontrola. Nie wypusci tegoTiraspol-Legła 0:0 kurs 3.2
Mam wiele mądrych rzeczy, między innymi dodatnie handi na Serbie ????DawidBarca to ja proszę Ciebie żebyś się uciszył, jeśli nie masz nic mądrego do dodania.
To jest zbyt śmieszne nawet, żeby to komentowaćPolska wygra 3:0 @3,75
Dawidzie czekam na hejt (pograne w STSie) ????
Pamiętam jego ja stawiam tylko Pojedyńcze meczykiO matko, aż mi się łezka w oku zakręciła, jak przeczytałem, że postawiłeś GRUBASA... Każdy pamięta grube lokomotywy Wawo <3
Sam dałem dodatnie handi na Serbów ????Mam wiele mądrych rzeczy, między innymi dodatnie handi na Serbie ????
ale śmiech mnie ogarnia jak widzę znawców, którzy nie wiedzą skąd się wzieły typy na Serbów
pozdro
Typy na Serbów? nie chciało mi się tego już pisać w jakiejś obszernej analizie, ale napisałem pare słów w dzialeMożesz napisać skąd wzięły ?
Gratuluje zarobionych pieniędzy, mam nadzieję że pomogłem ????Sam dałem dodatnie handi na Serbów ????
.
Sheriff - Legia
Remis
1.95
Bwin
Maccabi - Altach o4.5 @3.10 Wynik na styku więc ktoś powinien strzelić pod koniec