marcusgreen
Użytkownik
Ale nie spinaj tak dupska, bo zaraz nie będziesz miał na czym usiąść. GKS Baruchowo, jakby przyjechało to też bym im władowało bramkę? Jak każdy to każdy. Ja korzystam z przebiegu meczu i próbuję łapać okazję w trakcie. Live ma swoje zalety i pre ma swoje zalety. Są też takie mecze, gdzie undery walę już przed meczem, bo w trakcie może nie być okazji. Mecz w Bielsku-Białej w mojej ocenie do takich nie należał. Jeśli grałeś pre, to niestety nie mogłem ci pomóc.Wali mnie to czy było ryzyko czy nie!?
Odpowiadasz mi w taki sposób jakbyś poskradał wszystkie zmysły i jaki to jesteś wspaniały że trafiłeś typ a ja nie.
Święta zasada? Trzeba było wrzucić typ zaraz po mnie, na początku meczu. A jak bym spytał ciebie o argument dlaczego under to byś pewnie nic nie napisał.
Wszystko przemawiało za overem. Każdy praktycznie kto przyjeżdża do Bielska, ładuje im bramę. Ostatnie mecze tragiczne w ich wykonaniu. Dzisiaj wyjątek.
I tylko wróżbia zielony mareczek o tym wiedział i podzielił się informacją 40 minut później!