arces1992
Użytkownik
Miałem swójbonushunter xD
Miałem swójbonushunter xD
ja oddalem jako dobry samarytanin, ktos z niego przycisnal ale zapomnial napisac glupie dzieki, albo mu bylo glupio, ze taki wytrawny gracz a lapie sie na 25 zyla heheMiałem swój
Postanowiłem sobie pograć 4fun jakieś zwariowane kursy, może coś się wypłaci jak się uda ????ja oddalem jako dobry samarytanin, ktos z niego przycisnal ale zapomnial napisac glupie dzieki, albo mu bylo glupio, ze taki wytrawny gracz a lapie sie na 25 zyla hehe
Daria lam no prosze Cie, przelam moja czarna serie ????
piękniepierwszy gol [email protected]
Głupie dzięki ????ja oddalem jako dobry samarytanin, ktos z niego przycisnal ale zapomnial napisac glupie dzieki, albo mu bylo glupio, ze taki wytrawny gracz a lapie sie na 25 zyla hehe
Daria lam no prosze Cie, przelam moja czarna serie ????
pewnie ze tak korzystaj z zycia drugiego mial nie bedziesz hehe, a tak juz serio pocisnalem na Mchale, obie nie za bardzo ograniete w umysle ale Krisztina mimo, ze mnie ostatnio zawiodla postanowilem jej zaufac z racji, ze gra na swoim hardzie i ma wiecej ogrania, moze Eutanazja cos odwali jak zawsze..Postanowiłem sobie pograć 4fun jakieś zwariowane kursy, może coś się wypłaci jak się uda ????
Pewnie pomylili zawodników ???? Oni potrafią nawet w zapowiedziach pomylić tenisistów na zdjęciach, więc napisz do supportuCo ten krzok sts Rubliowa po 1.00 rozliczyl
$$ wyrzucony w błoto, Bennetau nawet jakby chciał przegrać to by wygrał, nie wiem co mnie podkusiło, żeby na Herberta postawić, przecież ten typ w chelkach by sobie nie poradziłHerbert @ 1.94
Over 4.5 w Peru 1.70
Może BTS fajny kurs 3.35