>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Ja pogralem Chelsea win za 2500 Lei mysle ze bedzie latwa sroga wygrana. Na wieczor mam za rada Dziadka Dimitrova za 1000Lei. Dziadek mowi ze na wegrzech grube forinty jego kumple polozyli na Dimiego.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
co myślicie o deblu Gronefeld/Psechke @1,7 wydaje się dość fajnym pomysłem. Dobrze wyglądały w Toronto, wcześniej tez dobry występ na wimbledonie. Rywalki to typowe zawodniczki z kortów ziemnych zwłaszcza larsson.

D 0

dutra

Gość
Ostatnie występy słabe więc to co grały na Wimbledonie ma małe znaczenie jak forma taka.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
LIVE SLavia Mozyr vs Minsk , Bialorus
over 4,5 goli kurs 2,7
do przerwy 0-1 , potem dwa gole , wyniki miedzy nimi 6-2 , 2-6 overove , a obie druzyny underowe / lekko mozna sprobowac

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Jako ze wszyscy juz zarobieni na plus na over 1.5 w Chelsea(oprocz bukmacherow) to ja sobie pogram under 1.5 @ 3.5 w 5Dimes.
Mecze pilki noznej ogladam od swieta, ale ma ktos stream dobrej jakosci w meczu Chelsea?

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Ostatnie występy słabe więc to co grały na Wimbledonie ma małe znaczenie jak forma taka.
Tydzień temu w Toronto finał więc nie tak dawno temu, a w Cincinatti porażka z Babos/Hlavckova czyli z para z topu

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom