>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
I ogromny fart, bo to wpadlo w sam rog, a po tym jak Grigor musial wracac do loba juz zwatpilem. Pokazal klase

juras333 802

juras333

Użytkownik
Fatum 2gich setów mnie dzisiaj prześladuje ???? hurkacz 3:0 3 bp na podwójnego brejka i przegrał, kuhn 4:1 tak samo brejki i też przegrana, a teraz begu 5:1 i również zjazd w tiebreaku. Pech to mało powiedziane

qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
Fatum 2gich setów mnie dzisiaj prześladuje ???? hurkacz 3:0 3 bp na podwójnego brejka i przegrał, kuhn 4:1 tak samo brejki i też przegrana, a teraz begu 5:1 i również zjazd w tiebreaku. Pech to mało powiedziane
Młodość to raz, dwa to jednak czelki.
????

Ale Kuhn to już w ogóle młodziak. To jest rocznik 2000 xD

2000 rok niedawno przecież był, a tu gość urodzony w tym właśnie roku jest w półfinale czelka ????

juras333 802

juras333

Użytkownik
Młodość to raz, dwa to jednak czelki.

Ale Kuhn to już w ogóle młodziak. To jest rocznik 2000 xD
2000 rok niedawno przecież był, a tu gość urodzony w tym właśnie roku jest w półfinale czelka
To już nawet nie chodzi o to kto grał, ale 3 razy takiego niefarta mieć w ciągu dnia to jest wyczyn ????

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
w takich sytuacjach współczuję sędziom. Z VARem byłoby łatwiej. Trzeba naprawdę dobrej kamery, żeby to uchwycić.
Nawet teraz była powtórka, która miała rozwiać wątpliwości, ale jednak ja bym na 100% tego nie powiedział. Tak czy siak już 1:1.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom