>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
Piast - Korona

Korona DNB @2,18
Over 2,5 @1,82

Piast ostatnio z Legią 1-3, ale ten mecz mógł potoczyć się inaczej, Korona z Jagiellonią mogła spokojnie wygrać, ale nie wykorzystany karny się zemścił, w końcówce samobój i przegrali 2-3. Jednak na przestrzeni wszystkich ostatnich meczy, drużyna z Kielc prezentuje się o wiele lepiej i w niej upatruje tu faworyta, po zaciętym boju obfitującym w gole.

piotrex007 118,1K

piotrex007

Użytkownik
over 3,5 w meczu Malmo + over 0,5 w meczu Liverpoolu + under 3,5 w Gliwicach @3,03
Ja przy takim niskim kursie nie zaryzykowałbym, że w Gliwicach dziś nie będzie czterech bramek. Piast musi ruszyć do przodu, ma nieciekawą sytuację w tabeli, Korona z kontry grać potrafi, może tu być radosny futbol w tym meczu, obawiałbym się, czy się piłkarze nie rozstrzelają, a już najlepiej by tu grać wg mnie over 2,5 ;)

mkl 180,9K

mkl

Znawca - Formuła 1
Ja przy takim niskim kursie nie zaryzykowałbym, że w Gliwicach dziś nie będzie czterech bramek. Piast musi ruszyć do przodu, ma nieciekawą sytuację w tabeli, Korona z kontry grać potrafi, może tu być radosny futbol w tym meczu, obawiałbym się, czy się piłkarze nie rozstrzelają, a już najlepiej by tu grać wg mnie over 2,5 ;)
Ja nie szanuje naszej ligi, czuje kopanine i under, jak nie wejdzie to trudno i tak jeszcze potrzebuje gola w Szwecji :-(
E: oczywiście w poście był błąd over 4,5 w Szwecji

piotrex007 118,1K

piotrex007

Użytkownik
Ja nie szanuje naszej ligi, czuje kopanine i under, jak nie wejdzie to trudno i tak jeszcze potrzebuje gola w Szwecji :-(

E: oczywiście w poście był błąd over 4,5 w Szwecji
No właśnie patrzyłem na livescore i 3:1 i miałem Ci pisać, że przecież over Ci już wszedł, ale patrzę, że bramka była z 20 minut temu, a Twój post 15 minut wcześniej, więc pewnie over 4,5 dawałeś. Szkoda, że nie wpadło, a odnośnie jeszcze meczu Piasta z Koroną - tu czasem w polskiej piłce nie trzeba wyszukanych akcji, a choćby jednego dryblingu, jak Carlitos w Derbach, obrońca może po prostu oddać piłkę, jak wczoraj przy bramce Górnika na 3:1, czy też piękny samobój może dać bramkę, jak w przed chwilą zakończonym meczu :jezora: Przy ofensywnym nastawieniu drużyn, może ten under 3,5 być zagrożony, ale tak jak pisałem - najbezpieczniej tu widzę over 2,5 choć nie gram, bo akurat nie mam kasy u żadnego buka ;)

owca26 171

owca26

Użytkownik
To jest chore, mialem over 10 rogów w meczu Fulham. 8 było w pierwszej połowie i 9 rożny w 52 minucie i.... koniec o kur....

Otrzymane punkty reputacji: +8
U 0

Usunięty użytkownik 46969

Gość
zlapane na LIVE
Lyon @ 1.67
Match Result
Lyon vs Bordeaux
Lyon w 10 ale powinni imo dobry kurs

mkl 180,9K

mkl

Znawca - Formuła 1
No właśnie patrzyłem na livescore i 3:1 i miałem Ci pisać, że przecież over Ci już wszedł, ale patrzę, że bramka była z 20 minut temu, a Twój post 15 minut wcześniej, więc pewnie over 4,5 dawałeś. Szkoda, że nie wpadło, a odnośnie jeszcze meczu Piasta z Koroną - tu czasem w polskiej piłce nie trzeba wyszukanych akcji, a choćby jednego dryblingu, jak Carlitos w Derbach, obrońca może po prostu oddać piłkę, jak wczoraj przy bramce Górnika na 3:1, czy też piękny samobój może dać bramkę, jak w przed chwilą zakończonym meczu :jezora: Przy ofensywnym nastawieniu drużyn, może ten under 3,5 być zagrożony, ale tak jak pisałem - najbezpieczniej tu widzę over 2,5 choć nie gram, bo akurat nie mam kasy u żadnego buka ;)
W takim razie mam nadzieje, że obaj mamy racje i zagram dokładna ilość bramek 3 @3,75 :grin:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom