Werder DNB @ 2.60
pożyczyłem ????
Pewnie 1.05jakie kursy na WH było przy 0-2 i czerwieni dla Młotów ?
Ja przy takim niskim kursie nie zaryzykowałbym, że w Gliwicach dziś nie będzie czterech bramek. Piast musi ruszyć do przodu, ma nieciekawą sytuację w tabeli, Korona z kontry grać potrafi, może tu być radosny futbol w tym meczu, obawiałbym się, czy się piłkarze nie rozstrzelają, a już najlepiej by tu grać wg mnie over 2,5over 3,5 w meczu Malmo + over 0,5 w meczu Liverpoolu + under 3,5 w Gliwicach @3,03
Ja nie szanuje naszej ligi, czuje kopanine i under, jak nie wejdzie to trudno i tak jeszcze potrzebuje gola w Szwecji :-(Ja przy takim niskim kursie nie zaryzykowałbym, że w Gliwicach dziś nie będzie czterech bramek. Piast musi ruszyć do przodu, ma nieciekawą sytuację w tabeli, Korona z kontry grać potrafi, może tu być radosny futbol w tym meczu, obawiałbym się, czy się piłkarze nie rozstrzelają, a już najlepiej by tu grać wg mnie over 2,5
Malmo ????over 4,5 w meczu Malmo + over 0,5 w meczu Liverpoolu + under 3,5 w Gliwicach @3,03
Zabawy w strzelców
Mane strzeli @2,92
Aubameyang strzeli @2,52
AKO: 7,36
+ solo Benteke strzeli @4 jak nie on to nikt dla Crystal
malmo wygra od stanu 3:[email protected]
No właśnie patrzyłem na livescore i 3:1 i miałem Ci pisać, że przecież over Ci już wszedł, ale patrzę, że bramka była z 20 minut temu, a Twój post 15 minut wcześniej, więc pewnie over 4,5 dawałeś. Szkoda, że nie wpadło, a odnośnie jeszcze meczu Piasta z Koroną - tu czasem w polskiej piłce nie trzeba wyszukanych akcji, a choćby jednego dryblingu, jak Carlitos w Derbach, obrońca może po prostu oddać piłkę, jak wczoraj przy bramce Górnika na 3:1, czy też piękny samobój może dać bramkę, jak w przed chwilą zakończonym meczu :jezora: Przy ofensywnym nastawieniu drużyn, może ten under 3,5 być zagrożony, ale tak jak pisałem - najbezpieczniej tu widzę over 2,5 choć nie gram, bo akurat nie mam kasy u żadnego bukaJa nie szanuje naszej ligi, czuje kopanine i under, jak nie wejdzie to trudno i tak jeszcze potrzebuje gola w Szwecji :-(
E: oczywiście w poście był błąd over 4,5 w Szwecji
W takim razie mam nadzieje, że obaj mamy racje i zagram dokładna ilość bramek 3 @3,75 :grin:No właśnie patrzyłem na livescore i 3:1 i miałem Ci pisać, że przecież over Ci już wszedł, ale patrzę, że bramka była z 20 minut temu, a Twój post 15 minut wcześniej, więc pewnie over 4,5 dawałeś. Szkoda, że nie wpadło, a odnośnie jeszcze meczu Piasta z Koroną - tu czasem w polskiej piłce nie trzeba wyszukanych akcji, a choćby jednego dryblingu, jak Carlitos w Derbach, obrońca może po prostu oddać piłkę, jak wczoraj przy bramce Górnika na 3:1, czy też piękny samobój może dać bramkę, jak w przed chwilą zakończonym meczu :jezora: Przy ofensywnym nastawieniu drużyn, może ten under 3,5 być zagrożony, ale tak jak pisałem - najbezpieczniej tu widzę over 2,5 choć nie gram, bo akurat nie mam kasy u żadnego buka
jednak nic z tegoSkoro tak mówisz to próbuje
Burnley - WBA
under 0,5 bramki - 2.72
47 min 0:0