>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
H 733

hajs_enberg

Użytkownik
To ze w sporcie jest doping to jest rzecz normalna a jezeli ktos to probuje osmieszyc i zagluszyc, to czasami sobie mysle w jakim on swiecie zyje, Na ten temat moglbym napisac wiele rzeczy ale jak widze takich dyletantow to niech dalej zyja w blogiej nieswiadomosci.

juras333 802

juras333

Użytkownik
To ze w sporcie jest doping to jest rzecz normalna a jezeli ktos to probuje osmieszyc i zagluszyc, to czasami sobie mysle w jakim on swiecie zyje, Na ten temat moglbym napisac wiele rzeczy ale jak widze takich dyletantow to niech dalej zyja w blogiej nieswiadomosci.
Do mnie pijesz czy tak ogolnie gadasz sobie? Bo jak to mnie to zle odebrales moja pajacerke, tez uwazam ze doping jest wszechobecny w sporcie. Tak bylo jest i bedzie

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Paolini zaczela, moze Danka przelamie na szybko i podbije kursy, tego typu akurat jestem pewny mocno mam nadzieje, ze mnie to nie zgubi
dobralem over 21.5 w meczu

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Czy wiecie ze Ferrer stracil dotad lacznie 3 pkt na swoim.serwisie? To jest niemozliwe macie racje on musi cos brac
nie 3 punkty tylko trzy serwisy jak juz chcesz byc tak dokladnym, chyba z Dżonsonem dwa razy, co ja gadam Tipsa go lamal jak dziecko przeciez.
E: to niech sie wyraza dokladniej

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom