nowikjr
Użytkownik
pewnie odwiedził jakoś ostatnio pewnego znanego hiszpańskiego lekarza sportowego :]Ferrer 3 młodość, ale zabija
pewnie odwiedził jakoś ostatnio pewnego znanego hiszpańskiego lekarza sportowego :]Ferrer 3 młodość, ale zabija
juz spiesze z pomoca Dr Fuentes, od karzelka z barcy podobno i pilkarze z madrytu tez cos o tym chyba wiedza hehepewnie odwiedził jakoś ostatnio pewnego znanego hiszpańskiego lekarza sportowego :]
chyba połowa sportowego świata w Hiszpani zna tego Pana aż za dobrzejuz spiesze z pomoca Dr Fuentes, od karzelka z barcy podobno i pilkarze z madrytu tez cos o tym chyba wiedza hehe
Niestety tylko początekDetroit piękny początek, oby tak dalej
Dodgersi opór mocni, ale coś czuje, że w tym spotkaniu będzie sporo zwrotów akcji zapowiada się na dużo runów z obu stron więc będzie co oglądaćNiestety tylko początek
Do mnie pijesz czy tak ogolnie gadasz sobie? Bo jak to mnie to zle odebrales moja pajacerke, tez uwazam ze doping jest wszechobecny w sporcie. Tak bylo jest i bedzieTo ze w sporcie jest doping to jest rzecz normalna a jezeli ktos to probuje osmieszyc i zagluszyc, to czasami sobie mysle w jakim on swiecie zyje, Na ten temat moglbym napisac wiele rzeczy ale jak widze takich dyletantow to niech dalej zyja w blogiej nieswiadomosci.
nie 3 punkty tylko trzy serwisy jak juz chcesz byc tak dokladnym, chyba z Dżonsonem dwa razy, co ja gadam Tipsa go lamal jak dziecko przeciez.Czy wiecie ze Ferrer stracil dotad lacznie 3 pkt na swoim.serwisie? To jest niemozliwe macie racje on musi cos brac