D
0
dutra
Gość
Apollon znowu nie utrzymał xD
Oglądałem może z kilkanaście minut, może nie siedzieli na nich, ale jak dla mnie lepiej póki co radzili sobie i wjechałem w tego gola, niestety czerwono ????Oglądasz ten mecz. Moim zdaniem to Islandczycy lepiej wyglądają jak na razie i zasłużenie prowadzą, ja tam nie widzę żeby Braga na nich siedziała. A mecz oglądam
Teraz to Midtjylland jest nawet bliższyOglądałem może z kilkanaście minut, może nie siedzieli na nich, ale jak dla mnie lepiej póki co radzili sobie i wjechałem w tego gola, niestety czerwono ????
spróbuję lekko over 4,5 w Apollon z Midtjylland po @1,95 Fortuna
może coś jeszcze wcisną na wygraną jedni albo drudzy
No zgadnij dlaczego. Akurat miałem okazję oglądać Albańczyków w każdej z rund eliminacyjnych. Jak oni tam wygrywają to wiedza tylko ci którzy pójdą po meczu do kasy.Straszna nędza w Zagrzebiu, szansę są ale skuteczności zero hrhr
Moim zdaniem są nadal w stanie wygrać to spotkanie. Akcja prawie non stop toczy się pod bramką przeciwnika, który czeka tylko na jakieś kontry. Fenerbahce ciśnie mocnoPany Fenerbacze jest w stanie huknac gola potrzebuje 1 do overka??
Dziękuję
A za granicą strona TVP Sport nie działa?Poratuje ktos streamem do legii? Jestem za granica ????
http://livetv.sx/pl/eventinfo/554570_legia_sheriff/Poratuje ktos streamem do legii? Jestem za granica ????
Vardar Skopje - Fenerbahce, Fenerbahce wygra 1. połowę @ 1.95 STS