>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Trzymajcie się panowie i do później!
EDIT
Jak będzie około @2 na 2-0 dla Thiema to IMO warto brać, na razie widziałem @1.75

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
LIVE Luverdense vs Juventude , Brazylia Serie B 25 min 1-0
Juventude +1 ( przegrana jedną bramką = zwrot ) kurs 2,11
po takim kursie warto sprobowac , Juventude graja ze slabszą druzyną , stracili bramkę , ale atakują . Luverdense nie ma takiej ofensywy , zeby w tym meczu strzelic jeszcze bramkę czy dwie - ewentualnie ze stalych fragmentow gry itp , ale po takim kursie warto sprobowac

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
jedno slowo...Lol...jesli chodzi o mecz Gavrilova vs Strycova....Niby gra 25 vs 26, a wydaje sie jakby graly 250 vs 260...
Nie patrzylem na kursy bo ogladam ale przy 4:1 dla Darii pewnie byl kurs w granicach 9+
@Down, no to sie o duzo nie machnalem:p ale tez warto zauwaxyc ze 1xbet to nie jest bukmacher na ktorym sie mozna wzorowac od odnosnie kursow(W przeciwienstwie do Pinnacle czy 5Dimes)

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
w 5Dimes trzeba sie zarejestrowac , zeby zobaczyc co jest do grania live itp ? bo nic nie widzę ????
trzeba sie zarejestrowac.
5Dimes oferuje jeszcze opcje ACH, ale tylko dla niektorych, czyli kasa przychodzi na konto bankowe, jesli ktos wyplaca.
P.S. Strycowa jaki nudny ten mecz ????

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
LIVE Luverdense vs Juventude , Brazylia Serie B 25 min 1-0
Juventude +1 ( przegrana jedną bramką = zwrot ) kurs 2,11

po takim kursie warto sprobowac , Juventude graja ze slabszą druzyną , stracili bramkę , ale atakują . Luverdense nie ma takiej ofensywy , zeby w tym meczu strzelic jeszcze bramkę czy dwie - ewentualnie ze stalych fragmentow gry itp , ale po takim kursie warto sprobowac
ZWROT 1-0

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
pograne over 32.5 gema @ 2.32 w meczu Thiema z Diego. Obecnie juz 1.85
Kursy zanizone na maxa. w pre 1.2 na Thiema...przegrywa 1go seta, w drugim nie moze przelamac i musi wygrywac po tie breaku, a kursy na wygranie 3go seya takie same jak w pre...Tak jakby buki zapomnialy o dwoch setach i nie wyciagneli wniosku ze w pre zle wystawili kursy.:p Mam nadzieje ze do 4:4 dociagna.
e: 2:1 w gemach a kursy 1.28 vs 3.5:p ciekawie
juz 33 gemy....⛔ ⛔ ⛔ Pieknie Diego,pokazal charakter w punkcie na przewage.
e2: Na Thiema juz 2.20 ???? ) a nawet 4.50. Diego przelamal i bedzie serowowal po mecz haha ????
e3: Thiem z 40:0 nie polamal i przegral mecz, przedostatni punkt to gwozdz do trumny ???? ???? ???? Brawo Diego Schwartzman!!!! z 3:5 na 7:5

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Trzymajcie się panowie i do później!
EDIT
Jak będzie około @2 na 2-0 dla Thiema to IMO warto brać, na razie widziałem @1.75
To Thiem by mnie załatwił :cool: Na szczęście sen wygrał w tamtym momencie ????

EDIT
Royal Club -1.5 mapy @2.25 STS

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom