D
0
dutra
Gość
Po co ci szybkie wypłaty skoro grasz "4FUN" xD
Po to żebyś miał zagadkęPo co ci szybkie wypłaty skoro grasz "4FUN" xD
Nigdzie nie chwalę STSu ???? Ale widzę, że kolejny trafi na ignorowanych, bo szkoda gadać z niektórymiPierdolisz kocopoły o grach 4fun i super atrybutach STSu i tyle
Alize Cornet mecz @3.45 STS
Podwójnie mi złapało za lekką stawkę... już nawet nie piszę do tych złodziei
Dokładnie a jak wczoraj to dzień konia ????dzisiaj w tenisie jest własnie ten dzien ze na 30 spotkan wygra moze 2-3 dogów a tak faworyci biorą wszystko a buki golą typerów szukających ustawek sensacji i min
Nicea over 1,5 rr 2,0
Mertens strzelił ponad 30 bramek na pozycji Milika podczas jego nieobecności i co, ma go teraz znowu na skrzydło ustawić i dać Milika na "9", który nie jest w formie sprzed kontuzji? Tak sobie to wyobrażasz? :]Panowie dlaczego Milik i Zieliński nie są w pierwszym składzie? tak włoskie gazety okrzyknęły Zielińskiego wielkim graczem to samo z Milikiem a teraz co będą jako zmiennicy w tym sezonie?
ja mam wrazenie ze to jest jakos od góry ustawiane ten cały harmonogram typu ok słuchajcie dzisiaj wiekszosc z was' faworytów ' ma przegrac ..a dzisiaj słuchajcie zadnych ustawek macie 'faworyci' grac normlanie i powygrywacDokładnie a jak wczoraj to dzień konia ????