U
0
Usunięty użytkownik 147020
Gość
Moż esię w 2 przebudza i mi wpadnie overek też pograłeś over ??San Lorenzo w podstawie, niezłe patałachy ????
Moż esię w 2 przebudza i mi wpadnie overek też pograłeś over ??San Lorenzo w podstawie, niezłe patałachy ????
Nie tomcio, zagram na San Lorenzo, ale jak kurs trochę podskoczy.Moż esię w 2 przebudza i mi wpadnie overek też pograłeś over ??
cHYBA USTAWKA NA 0-1 kurde te puchary są dziwne ,piłke przestaje grać co zyskam ,piłka mi zabiera :;/: ale nie poddaje się ,z hokeja wyciągne pare zł mam nadziejeTeraz pytanie, ustawka na 1:1, czy jednak wyciągną?
czemu idziesz juz spac ? ???? o 2:10 River vs Atlas - Copa Argentina ???? - Boca wygrala 5-0 w pucharze , River nie beda chcieli byc gorsi moze , zalezy od skladow , moga postrzelac , pojsc za ciose po awansie w Copa Libertadores + teraz dogrywka , niespodzianka , wiec dwie ustawki za duzo ???? ????cHYBA USTAWKA NA 0-1 kurde te puchary są dziwne ,piłke przestaje grać co zyskam ,piłka mi zabiera :;/: ale nie poddaje się ,z hokeja wyciągne pare zł mam nadzieje
Jednak mogąwyciagnac po tem golu strzelonym pójda za ciosem moim zdaniem
Ustawka na 1-1 miałeś rację ,overek mi niewszedł kurde piłke wywalam z mego typowania ,zaczne ręczną ,siate i Hokeja
Dobranoc i miłej nocki
sportingbull chybaCześć, idzie jeszcze gdzieś zrobić depo skrillem/netellerem?
Już mam dosyć piłki na dzisiaj ,rano mam swoje hokeje ,a piłke niewiem co grać już mnie san lorenzo przekręciło 2,5 na 1 było 1.13czemu idziesz juz spac ? ???? o 2:10 River vs Atlas - Copa Argentina ????
albo jakis over nie ogolny , ale na River np , River strzeli over 3 gole kurs 1,95 jest ( zwrot przy 3 golach River )Już mam dosyć piłki na dzisiaj ,rano mam swoje hokeje ,a piłke niewiem co grać już mnie san lorenzo przekręciło 2,5 na 1 było 1.13
Rive plate powinno być 2,5 1.40 chyba zagram na odrobienie
Dziękuję ,ale jestem padnięty już ,tą pogodą też i tym meczem co było 1-1 san lorenzo
Dziękuje i miłej nocki na 18 zastanawiam się czy niegrać grubasa Niemieckiej drużyny HK Spisska Nova Ves - HC Presov Penguins ten mnie kusi na 2 1.75
To rive 3,5 2.10 co myślisz
ogaldaj mecz , nie spij ???? zrob sobie kawkę itp ja tez pewnie bede ogladalMam rive plate over 2,5 1.66 to wydaje się pewniak i gram tą opcje i over 2,5 1.40
i Dziiękuję
albo kusi 1 połowa 1,5 1.88
chyba te 2 pierwsze opcje bezpieczne bo ta połowa to cieżko będzie na ryzyko za drobne
Dziękuję -2 1.67 wydaje się spoko albo -1,5 1.37 tez spokotomcio graj handi na river, nie będą chcieli być gorsi od boca, pozdrawiam
ja wziąłem w dublu z konektiket, pozdrawiamDziękuję -2 1.67 wydaje się spoko albo -1,5 1.37 tez spoko
Zagram te opcje po 100 i pierdziele to wszystko :grin:
Dziękuję bardzo za propozycję chyba -1,5 walne grubo tak czuje :]