>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Przy próbie wpłaty do astekbet poprzez paysafe wyskakuje mi komunikat, że nie mogę tam tym sposobem wpłacić. Został na rynku jakikolwiek buk gdzie można wpłacić przez paysafe i wypłacić na skrill, czy nie bardzo?

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Przy próbie wpłaty do astekbet poprzez paysafe wyskakuje mi komunikat, że nie mogę tam tym sposobem wpłacić. Został na rynku jakikolwiek buk gdzie można wpłacić przez paysafe i wypłacić na skrill, czy nie bardzo?
Podbijam. Pomóżcie bo nie jestem ostatnio zupełnie w temacie przez pracę.

manipulation 16,1K

manipulation

Użytkownik
Dosc Podejrzane spotkanie. Kursy na gospodarzy spadaja. Wynik 0:1 do przerwy.
Mecz: Hradec Kralove-Pardubice
TYP: Wygrana Hradec Karalove
KURS: 5.00
Stawka: 2/10.
Powodzenia.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ukraina , Pierwsza Liga
Godzina: 17:00
Spotkanie: FC Poltava vs Arsenal Kijow
Typ: under 2,5 goli
Kurs: 1,55 ~ 1,65

Spotkanie dwoch czolowych druzyn pierwszej ligi ukrainskiej po 5 kolejkach. Poltava bilans 8-2 , Kijow 10-4 . Poltava w ostaniej kolejce pokonala Odese 1-0 , 2 tygodnie temu 3-0 Kramatorsk , ale Kramatorsk nie jest to druzyna majaca solidną defensywę jak Kijow. Generalnie Poltava malo traci bramek u siebie . Obie jedenastki cechują sie dobrą obroną !
Arsenal Kijow w tym sezonie rowniez spisuje sie bardzo dobrze . W poprzedniej kolejce pokonali Volyn Lutsk-2:0 - najslabszy zespol , majace problemy finansowe itp.
Oba zespoly w poprzednim sezonie nie nalezaly do druzyn z gornej polowki tabeli .
Ostatnie dwa mecze miedzy nimi byly underowe. Powodzenia. !
✅✅ 0-1

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom