modelinho
Użytkownik
No to mój przypuszczalny dubel poszedł w... ????Paul potrafi zaskoczyć i Young może mieć problemy z przełamaniem go. Kontaveit niby na hardzie dawno nie grała, ale Kvitova strasznie nieregularna jeszcze.
No to mój przypuszczalny dubel poszedł w... ????Paul potrafi zaskoczyć i Young może mieć problemy z przełamaniem go. Kontaveit niby na hardzie dawno nie grała, ale Kvitova strasznie nieregularna jeszcze.
Pytał odwrotnie przecieżPortugalia ma pewny awans.
Ja myślę nad Pavlyuchenkova+Gavrilova ale to lekko raczej, bo to kobitkiNo to mój przypuszczalny dubel poszedł w... ????
Właśnie też się zastanawiam nad tym meczem i chyba pójdę w stronę Chile. Gruzja nie gra niczego świetnego, niby mają swoją halę, ale to może nie wystarczyć. Chile pokazywało się przyzwoicie moim zdaniem.Portugalia w przypadku przegranej awansuje z II miejsca, jeżeli wygra z I, jeżeli zremisuje również awansuje z II miejsca, bo liczy się w pierwszej kolejności rezultat bramek zdobytych do straconych. Mam rozkminę obecnie nad Gruzją z Chile. Gospodarze do awansu do playoffów potrzebują remisu. Chile w przypadku wygranej awansuje do playoffów, bo ma lepszy bilans bramkowy od Gruzji i Algierii. Pogmatwane, ale można ogarnąć.
Pogoń dziś WIN ????Chile wygra wiecej niz 10 golami kurs 13.00
zobaczymy po meczuW tej bajce były smoki ????
Są strasznie spięci, bo wiedzą że muszą. Z przebiegu całego turnieju nie grali źle, potrafili się postawić zarówno Niemcom fragmentami, Islandczykom, czy Japończykom. Jednakże powodzeniazobaczymy po meczu
po takim kursie to zagrałem, że wiesz.. wejdzie to fajnie, nie to nic sie nie stanie.Są strasznie spięci, bo wiedzą że muszą. Z przebiegu całego turnieju nie grali źle, potrafili się postawić zarówno Niemcom fragmentami, Islandczykom, czy Japończykom. Jednakże powodzenia
Gruzja +5,5 @2,20 LVBet
Dziś ich bramkarz gra totalną padakę, ale sądzę, że jednak -10 to nie będzieSą strasznie spięci, bo wiedzą że muszą. Z przebiegu całego turnieju nie grali źle, potrafili się postawić zarówno Niemcom fragmentami, Islandczykom, czy Japończykom. Jednakże powodzenia
Gruzja +5,5 @2,20 LVBet