Ejupovic- Choinski u 27,5 gema @ 1,9
I spadam na rower rozliczę jak wrócę
Metoda wplaty na konto portfela? Ja do buka chce wpłacić a nie na portfel... Nie widzę żadnej opcji związanej ze skrillem i najpierw to sprawdziłem po zalogowaniu się, wiec bez sensu tu mnie oskarżasz o ignorancję :]Rapid to metoda wpłaty ale na konto portfela skrill, coś jak trustly. Z tym, że kasa jest tego samego dnia, bez wyjątku. Wpłata musi działać bo w innym wypadku była by tutaj wrzawa. Dziwne pytanie skoro, grasz w tym buku to wystarczy sie zalogować i sprawdzić. Czy to tak wiele..
W mojej sprawie z PW dalej cisza?
Tak. Będę się przypominał administracji.W mojej sprawie z PW dalej cisza?
No bo pamiętam, ze czytałem tutaj na forum, ze ktos wpłacał metodą rapid transfer by skrill (chyba dobrze napisałem) do 1xbet, dlatego o to spytalem, a tu wychodzi, ze to niemożliwe jest...Pytałeś o metodę rapid transfer, to ci tłumaczę do czego służy
Newcastle United - Tottenham Hotspur
Ile goli padnie w 1. połowie?
Więcej niż 0,[email protected]
Bwin
Newcastle też zrobiło już 2 zmiany, a to 1 poł.Wczoraj Nantes 3 zmiany wymuszone do połowy. A dzisiaj Lille po 15 minutach już druga wymuszona zmiana. Czegoś takiego jeszcze nie widziałem na przestrzeni tylko jednej kolejki.
Newcastle - Tottenham
Liczba goli w 1 połowie = 1 @2.75
122:116. .238 na 5 min do konca takze 1szy minus dnia, takze nie zalamujemy sie. 50 pkt na 7 min gry nie zdarza sie czesto...srednio 7 na minute i jeszcze punkt w zapasie...a w kolejne 4 minuty gry tylko 8 pkt