>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Pomocy, obstawiał ktoś rzuty rożne w meczu Nicea - Ajax? Oglądałem mecz i pomeczowe studio pokazywało jak byk 4:3 w rzutach rożnych dla Ajaxu, a zakład STS rozliczył mi jako przegrany. Ktoś podrzuci statystyki? Bo sam też szukam statystyki z tego meczu...
Do statystyk może wrzucili rzut rożny który był pokazany w momencie jak ktoś z trubybun wbiegł na boisko. Później sędzia anulowal rzut rożny dla Ajaxu i oddał piłkę bramkarzowi Nicei do wzowienia gry

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Nie no super... Z powodu zakończenia pracy zmuszony jestem zakończyć z panem rozmowę na czacie XD Także tego...

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
&quot;jedyne co mogę zasugerować to reklamacja drogą pisemną na adres spółki.&quot; XD
Także tego...Polskie buki ponadprawem. W Bet365 takich rzeczy nie było

galgan23 521

galgan23

Użytkownik
&quot;jedyne co mogę zasugerować to reklamacja drogą pisemną na adres spółki.&quot; XD
nie oglądałem, ale flashscorowi bym nie ufał aż tak, czasem nawet w koszu zły wynik potrafią trzymać przez godzinę :razz:

te statystyki w piłce też nierzadko są zbugowane, aż dziwne że w oparciu o to ci sts wstępnie rozliczył

piotrex007 136,2K

piotrex007

Użytkownik
Rozumiem hejty na STSa, często uzasadnione, ale jeśli konsultant pracuje do 23:00, to jeszcze pal licho, gdyby obsługiwał z własnego prywatnego domu, ale oni pracują raczej w jednym miejscu, więc jeśli są w pracy do 23:00, to potem wszyscy zamykają budynek i wychodzą, więc zrozumiała sprawa. Poza tym jeszcze kolega Ci wcześniej napisał o anulowanym jednym rożnym, więc nawet różnica tego jednego rożnego z Twojego 3:4 na oficjalne 3:3 już zalicza typ na ⛔ bez potrzeby kombinowania i próbowania szukania trzeciego rożnego. Typ, choć miał prawo i szanse wejść, jest jednak pechowo przegrany i tyle.
Edit:
aż dziwne że w oparciu o to ci sts wstępnie rozliczył
To nawet nie musiał o statystyki z flashscore&#39;a rozliczać, tylko mogli sami dodać do statystyk rzut rożny, który potem został anulowany i odwgizdane było wybicie od bramki. W statystykach live mógł cały czas ten rożny widnieć, wszakże jak każdy bukmacher mają zapis na dole strony o tym, że nie ponoszą odpowiedzialności za wszelkie opóźnienia, czy nieprawidłowości w wyświetlaniu czasu, czy statystyk. Potem po meczu już rozliczają na podstawie oficjalnych wyników i już nie było tak jak wcześniej.

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Rozumiem hejty na STSa, często uzasadnione, ale jeśli konsultant pracuje do 23:00, to jeszcze pal licho, gdyby obsługiwał z własnego prywatnego domu, ale oni pracują raczej w jednym miejscu, więc jeśli są w pracy do 23:00, to potem wszyscy zamykają budynek i wychodzą, więc zrozumiała sprawa. Poza tym jeszcze kolega Ci wcześniej napisał o anulowanym jednym rożnym, więc nawet różnica tego jednego rożnego z Twojego 3:4 na oficjalne 3:3 już zalicza typ na ⛔ bez potrzeby kombinowania i próbowania szukania trzeciego rożnego. Typ, choć miał prawo i szanse wejść, jest jednak pechowo przegrany i tyle
Chodzi mi o to, że nigdy nie zdarzyło mi się w Bet365, że całoroczny cofnął mi wypłacone mi pieniądze, dlatego. Nie miałem nigdy złego doświadczenia z b365, a z STS co chwile jest jakiś problem zaczynając od tego, że ich statystyki ze strony kłamią, co nigdy nie zdarzyło mi się, żeby statystyki w b365 odbiegały od meczu. A dwa, przez dobre 10 minut miałem $$$, a zakład widniał jako wygrany, mój błąd, że nie zleciłem wypłaty hehe

galgan23 521

galgan23

Użytkownik
Chodzi mi o to, że nigdy nie zdarzyło mi się w Bet365, że całoroczny cofnął mi wypłacone mi pieniądze, dlatego. Nie miałem nigdy złego doświadczenia z b365, a z STS co chwile jest jakiś problem zaczynając od tego, że ich statystyki ze strony kłamią, co nigdy nie zdarzyło mi się, żeby statystyki w b365 odbiegały od meczu. A dwa, przez dobre 10 minut miałem $$$, a zakład widniał jako wygrany, mój błąd, że nie zleciłem wypłaty hehe
jakbyś zlecił wypłatę to i tak konto zrobiliby ci na - o wartość wygranej i wyslali maila ze masz tydzień na zwrot albo kierujemy sprawę do sądu

piotrex007 136,2K

piotrex007

Użytkownik
Bet jest bardziej profesjonalny i rzadziej zdarzają się takie pomyłki, ale uwierz mi, że też by Ci cofnęli wygraną, gdyby taki błąd popełnili. Mi tam się zdarzało, że statystyki z bet&#39;a były nieprawdziwe, ale to bodajże w koszu było i akurat zadziałało na moją niekorzyść, bo wtedy na under bodajże się skusiłem, a było w rzeczywistości już 3 punkty w kwarcie więcej. Pretensji nie mogłem mieć, bo tak jak pisałem jest na dole zawsze informacja, że to statystyki poglądowe i tego typu pierdoły. Odnośnie wcześniejszej wypłaty z sts&#39;a, to po prostu byś miał konto na minusie i by Cię prosili o ponowną wpłatę celem wykasowania &quot;debetu&quot; :jezora: I tu też byś z nimi nie wygrał, w zagranicznych bukmacherach z tego co kojarzę tu takie przypadki z forumka po prostu było tak, że komu się takie coś przydarzyło, kończył grę u danego bukmachera i miał konto na minusie i się nic nie działo, ewentualnie po jakimś czasie bukmacher &quot;z dobrej woli&quot; wyzerował konto i zachęcał do powrotu do gry. W Polsce coś takiego nie przejdzie, bo jakbyś zostawił konto z -100zł, to by STS na początku prosił kulturalnie, ale jakbyś nie reagował, to na pewno weszliby z Tobą na ścieżkę prawną, a w sądzie już przegrana sprawa, bo mogłeś to zrobić nieświadomie - wypłacić, bo byłeś pewny, że wygrałeś, ale jeśli okazało się, że nie wygrałeś, a na prośbę bukmachera nie reagowałeś,to jest kradzież co by nie mówić ;)

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Bet tez cofal wygrane kupony. Z tym, ze jak sie wyplacilo wczesniej to w 90% przypadkow pisali, ze w gescie dobrej woli zeruja konto ????

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
***** jak mnie to wkurwia,
ofc. zrobil 2 dfy, bo nie potrafi czapeczki odwrócić, co za przygłup...
najgorzej jak sie na czyms takim traci pieniadze..

e; wszyscy ludzie wokół w normalnie zalozonej czapce z daszkiem, bo ***** jest słonce...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom