>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Kuźwa mać, człowiek tylko się wnerwi nic więcej.
Obstawiłem te rzuty rożne Ajax wygrał w nich 4-3 a STS najpierw rozliczył mi kupon jako wygrany, a za chwilę jako przegrany...Help...

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Pomocy, obstawiał ktoś rzuty rożne w meczu Nicea - Ajax? Oglądałem mecz i pomeczowe studio pokazywało jak byk 4:3 w rzutach rożnych dla Ajaxu, a zakład STS rozliczył mi jako przegrany. Ktoś podrzuci statystyki? Bo sam też szukam statystyki z tego meczu...

piotrex007 114,3K

piotrex007

Użytkownik
Pomocy, obstawiał ktoś rzuty rożne w meczu Nicea - Ajax? Oglądałem mecz i pomeczowe studio pokazywało jak byk 4:3 w rzutach rożnych dla Ajaxu, a zakład STS rozliczył mi jako przegrany. Ktoś podrzuci statystyki? Bo sam też szukam statystyki z tego meczu...
http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2018/matches/round=2000879/match=2021548/statistics/index.html

Opierają się na oficjalnych, a te pokazują 3:2 dla Nicei - nie oglądałem, więc nie wiem, jak było, jak było 4:3 i poprawią oficjalne na stronie, to poprawią i Tobie

piotrex007 114,3K

piotrex007

Użytkownik
Tylko, że najlepsze jest to, że ja mecz oglądałem xD
I Ajax miał 4 rzuty rożne, a Nicea 3...
To nie pozostaje Ci nic innego, jak czekać, przeglądałem teraz relację live na oficjalnej stronie i tam też z relacji wynika, że było 3:2 w rożnych, więc może poprawią te oficjalne statystyki, a jeśli nie, to nic nie zrobisz

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom