>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Nie rozumiem jak można 80% punktów stracić po przez auty/siatka/df&#39;y przecież on odbija póki co jak jakieś typy z ITF, przegrał seta 1-6, i co zaraz pewnie normalnie zacznie grać, forma wróci w 5min wiadomo ;)

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
nie wierze w tego typa same auty.. o co tu chodzi?
haha ta siatka mega, nie wierze 15-0 i co 2x siatka 2x aut, mistrzostwo ????

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
a Bellucci to nie da sie opisac jesli to nie był ustawiony mecz to gosc ma najsłabszą psychike w Atp od gema kiedy serwował na mecz czy z 5:3 do 5:7 ugrał 4 punkty

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Polecam Schwartzmana po około 3~~ nie można tak ciulowo grać, musi być podbijcie kursu

Otrzymane punkty reputacji: +2
qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
To co grał Laaksonen od stanu 2:5 w 3 secie to ... No dawno nie widziałem tylu gemów z ryzykownymi piłkami i te piłki w większości wchodziły w kort. Nie raz, nie dwa, ale kilka pilek.
Do tego trzeba mieć umiejętności większe niż ranking na to wskazuje. Myślę, że z Souza to właśnie Szwajcar będzie faworytem i nie ukrywam, prawdopodobnie na niego postawię ????

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
haha Filipek dobra nuta;) dawno nie słuchałem.. ale mi nie chodziło o pretensje personalne tylko po prostu tenis teraz taki jest ze krecą wałki na kazdym szczeblu moze poza finałami szlemów ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom