>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Polecam na 13:35 Henan Jianye - Tianjin Quanjian under 2,5 - 1,86. Wprawdzie liga chińska, ale ze względu na staty, ale czołówka jeśli chodzi o underowe mecze z udziałem obu drużyn, warto.

Tak samo, jak dzisiaj under z Wisłą Płock i Lechem. Kurs prawie 2. Niby ryzykownie, ale to tak samo, jak wczoraj Lechia z Cracovią. Gospodarze faworytem, a przegrali. Tutaj Lech po pucharach, zmęczony, innym składem. Gospodarze wprawdzie bez Furmana, ale nie wiem, czy to aż tak wielka strata.
Jak ktoś zagrał to ✅ i ✅

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Barito Putera - Madura United - Madura under 2,5 LIVE 2:2
Piast - Pogoń - under 2,5 1:2
Naftan Krumkachy - under 2,5 1:2
Yamagata - Shonan under 2,5 3:0
Sibir - Jenisej - under 2,5 0:1
CFR - Viitorul - under 2,5 2:0
21.79
I tutaj krótkie podsumowanie. Niby tylko 3/6, ale niesamowity pech w każdym meczu, który nie wszedł.
Piast - Pogoń do przerwy 0:0, po przerwie trzy bramki - dwie w odstępie dwóch minut, a ostatnia w ostatniej minucie meczu.
Naftan - Krumkachy - do przerwy 0:0, po przerwie trzy bramki, ostatnia w 90. mincuie.
Yamagata - Shonana - do przerwy 0:0, po przerwie trzy bramki i to drużyny, która przegrała cztery mecze z rzędu i strzeliła je liderowi tabeli.
P.S. Możecie sobie pomyśleć jakie kursy na over 2,5 były w tych meczach w przerwie i później ^^

crazer 39

crazer

Użytkownik
Co tam myślicie dzisiaj o meczu Real - ManU?
Tak, tak wiem, że to towarzyski mecz, ale można coś obstawić dla lepszego oglądania ????

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Oglądałeś wcześniejsze mecze?
Wiesz jak normalnie gra? bo teraz tego nie robi
domyślam się, że taką grą do finału nie doszedł, dlatego dziwi mnie postawa, ale widzę, że Ty nie jesteś zbyt zdziwiony więc jeszcze wierzę w mój over

tobias 359

tobias

Użytkownik
Co tam myślicie dzisiaj o meczu Real - ManU?
Tak, tak wiem, że to towarzyski mecz, ale można coś obstawić dla lepszego oglądania ????
Ja pograłem w Unibecie; United over 3,5 rogu @1,64; Fellaini gol głową @15.
Ogólnie ten kurs na Real przesadzony.

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
I tutaj krótkie podsumowanie. Niby tylko 3/6, ale niesamowity pech w każdym meczu, który nie wszedł.
Piast - Pogoń do przerwy 0:0, po przerwie trzy bramki - dwie w odstępie dwóch minut, a ostatnia w ostatniej minucie meczu.
Naftan - Krumkachy - do przerwy 0:0, po przerwie trzy bramki, ostatnia w 90. mincuie.
Yamagata - Shonana - do przerwy 0:0, po przerwie trzy bramki i to drużyny, która przegrała cztery mecze z rzędu i strzeliła je liderowi tabeli.
P.S. Możecie sobie pomyśleć jakie kursy na over 2,5 były w tych meczach w przerwie i później ^^
Kawał dobrej roboty! ;) Gratulacje i dziękuję ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom