726,6K jozzy22 Użytkownik Sierpień 7, 2017 #4741 Próbuje tak Johnson S. - Monfils G. Typ: 1 Kurs: 2.44 fortuna
H 902 hank Użytkownik Sierpień 7, 2017 #4742 jak szybkie te korty są? bo to nie możliwe by gombos z misza tak sie łamali Kliknij aby rozwinąć... Ted, wolne. W Kanadzie zawsze było tylko trochę szybciej niż na IW i Miami. w Cinci dopiero będzie co oglądać.
jak szybkie te korty są? bo to nie możliwe by gombos z misza tak sie łamali Kliknij aby rozwinąć... Ted, wolne. W Kanadzie zawsze było tylko trochę szybciej niż na IW i Miami. w Cinci dopiero będzie co oglądać.
F 84 fanatyk00 Użytkownik Sierpień 7, 2017 #4744 Włodarczyk mina nie tęga po rzucie. Coś jej musi dolegać
52 golkeepersuczi Użytkownik Sierpień 7, 2017 #4745 Sts wtystawia na live ofertę rzutu młodym. Anita Ewidentnie niedysponowana. Polecam pobierać undery odległościowe Polki
Sts wtystawia na live ofertę rzutu młodym. Anita Ewidentnie niedysponowana. Polecam pobierać undery odległościowe Polki
580 arces1992 Użytkownik Sierpień 7, 2017 #4746 Sts wtystawia na live ofertę rzutu młodym. Anita Ewidentnie niedysponowana. Polecam pobierać undery odległościowe Polki Kliknij aby rozwinąć... Pierw to ich strona by musiała działać
Sts wtystawia na live ofertę rzutu młodym. Anita Ewidentnie niedysponowana. Polecam pobierać undery odległościowe Polki Kliknij aby rozwinąć... Pierw to ich strona by musiała działać
580 arces1992 Użytkownik Sierpień 7, 2017 #4749 Włodarczyk @1,8 win, ja tam pogram Kliknij aby rozwinąć... Odpali pewnie w jednym rzucie i to wystarczyć powinno o ile rzeczywiście nie jest to coś bardzo poważnego.
Włodarczyk @1,8 win, ja tam pogram Kliknij aby rozwinąć... Odpali pewnie w jednym rzucie i to wystarczyć powinno o ile rzeczywiście nie jest to coś bardzo poważnego.
2,1K qarny Użytkownik Sierpień 7, 2017 #4750 Pouille tragiczny. A w następnym meczu Donaldson poleci z Youngiem/Paire Taki to sport
2,6K mrbrightside Użytkownik Sierpień 7, 2017 #4751 ja ogladałem ten mecz przeciez Poullie kontrolował wiekszosc punktów oddał ten mecz tak samo jak z Tommy Paulem
ja ogladałem ten mecz przeciez Poullie kontrolował wiekszosc punktów oddał ten mecz tak samo jak z Tommy Paulem
530 loj99 Użytkownik Sierpień 7, 2017 #4753 Czemu na Johnsona jest kurs 2.30 xd ja biorę w ciemno mofils nic praktycznie nie gra ostatnio przegrał z Bhabrim. Teraz kurs juz spadł bo 1 przełamanie
Czemu na Johnsona jest kurs 2.30 xd ja biorę w ciemno mofils nic praktycznie nie gra ostatnio przegrał z Bhabrim. Teraz kurs juz spadł bo 1 przełamanie
580 arces1992 Użytkownik Sierpień 7, 2017 #4754 Ile rzutów jeszcze, i na czym pokazują? Kliknij aby rozwinąć... TVP Sport, 3 rzuty zostały
942 egreg Użytkownik Sierpień 7, 2017 #4756 Odpali pewnie w jednym rzucie i to wystarczyć powinno o ile rzeczywiście nie jest to coś bardzo poważnego. Kliknij aby rozwinąć... Niestety widać że ta kontuzja ma duży wpływ , co z tego że nie czuje bólu , raczej nie wygra...
Odpali pewnie w jednym rzucie i to wystarczyć powinno o ile rzeczywiście nie jest to coś bardzo poważnego. Kliknij aby rozwinąć... Niestety widać że ta kontuzja ma duży wpływ , co z tego że nie czuje bólu , raczej nie wygra...
23,7K komar2000 Użytkownik Sierpień 7, 2017 #4757 Ostapenko win 2 set @3.00 Kliknij aby rozwinąć... Serwis dno
23,7K komar2000 Użytkownik Sierpień 7, 2017 #4760 Lepchenko @2.10 Ostapenko rozmawia ze sb, może jej psychika siąść