>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Jeszcze mam hokeja z u 18 w moim temacie ,zrobione ,ale tak na szybkiego grałem ,Postaram się coś walnać wieczorkiem z hokeja z turnieju Usa u 20
Szwecja -Finlandja ciężki meczyk
i Canada -USA
jEDYNIE BYM GRAŁ 4,5 SZWECJI 1.22 nic innego nie widzę w tym turnieju
Lekko zw Szwecji bym sugerował ,ale naprawde niewiem kto wygra
Wczoraj Finowie pokazali z Usa że potrafią grać i szWECJA Z cANADĄ TEŻ chociaż przegrali 4-7
Dlatego overek bardziej realny
Pozdrawiam wszystkich i sporo wygranych
Dziękuję

drexler 570

drexler

Użytkownik
Trzymali cały czas przewagę, grali punkt za punkt i dali się dojść na po 12.To był ciężki mecz do typowania.Ja dziś mocno liczę na Ludwig/Walkenhorst, to prawdziwe mistrzynie i dziś to udowodnią.Amerykanki złapały świetna formę, pokonały dwa duety, które bardzo cenię Pavanki i Hermannove ale Niemki w formie to inna półka.Kurs 1,50✅ mnie zadowala, spodziewałem się niższego.
Simply the best.Do mistrzostwa olimpijskiego, mistrzostwa Europy, zwycięstwa w World Tourze dorzuciły Mistrzostwo świata.Pięknie się na te mistrzostwa odbudowały, tytuł trafił w godne ręce ????

Otrzymane punkty reputacji: +12
pro100 761

pro100

Użytkownik
Dobry wałek w meczu Chinek z Włoszkami przy 25-26, blokującej włoszce przełamało palce w pół a challenge pokazał No Touch ????

juras333 802

juras333

Użytkownik
Arnaboldi w 3 secie *3:0 z podwójnym brejkiem, później 5:3 połamał się i przy 5:6 kolejny raz się połamał z 40:15 no litości xD

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom