>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
✅ o ja dupczę, co fart. Bramka 59.50 jakoś
Kiedys mialem na kuponie Hiszpanie z czyms tam kiepskim i wynik do 30 minuty. W 29.20 dostali wolnego. Zanim ustawili mur i sedzia gwizdnał bylo juz 29.50. Pilka wpadla do bramki w 29.54:grin: Nigdy mi tak wolno pilka kopnieta z wolnego nie leciala

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Kiedys mialem na kuponie Hiszpanie z czyms tam kiepskim i wynik do 30 minuty. W 29.20 dostali wolnego. Zanim ustawili mur i sedzia gwizdnał bylo juz 29.50. Pilka wpadla do bramki w 29.54:grin: Nigdy mi tak wolno pilka kopnieta z wolnego nie leciala
No cóż, suma szczęścia zawsze równa się zero. Tu wygrasz, a za tydzień drużyna na która postawisz starci bramkę w 95 minucie. Przykładowo ????

U 0

Gość
No cóż, suma szczęścia zawsze równa się zero. Tu wygrasz, a za tydzień drużyna na która postawisz starci bramkę w 95 minucie. Przykładowo ????
Te wszystkie szczesliwe minuty w koncu zloza sie na ten jeden ostatni mecz na kuponie :] ktory nie wejdzie.
Na plazy widze overka

O 929

olek-cbr

Użytkownik
Witam Panowie macie coś na dzisiaj żeby zrobić bonus w LV Bet potrzebuje 3 zdarzeń z kursami min. 1.25 i AKO 2.5 może jakieś wskazówki co najlepiej pograć??

U 0

Gość
Witam Panowie macie coś na dzisiaj żeby zrobić bonus w LV Bet potrzebuje 3 zdarzeń z kursami min. 1.25 i AKO 2.5 może jakieś wskazówki co najlepiej pograć??
jakies male handi lub korki w PSG, to nie moze sie dzisiaj nie udac.

drexler 570

drexler

Użytkownik
Ktoś polecał Haratyka 1,23 i Bukowieckiego 1,22 w Top 12 pchnięcia kulą i weszło ale na wielkim farcie...Bukowiecki zakwalifikował się do finału jako ostatni z 12 wynikiem, nie osiągając minimum kwalifikacyjnego 20,75 a wygrywając z 13tym zawodnikiem tez Polakiem Szyszkowskim o 1 cm..Haratyk w pierwszej próbie 21,27 i trzeci rezultat.Nasi jak zwykle w kwalifikacjach z wielkimi problemami.

U 0

Gość
Te wszystkie szczesliwe minuty w koncu zloza sie na ten jeden ostatni mecz na kuponie :] ktory nie wejdzie.
Na plazy widze overka
✅ no i ja mam juz wolne. Zarobiony do wieczora. Milego popoludnia zycze ;)

qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
Przepraszam za pytanie tutaj.
Co sądzicie o dzisiejszym meczu Koki Wandewegegege?
Dla mnie to bierze, ale... jedno ale... nie oglądałem spotkań młodziutkiej Bellis.
Wygrana z Cornet czy Cepede nie robi na mnie zbytniego wrażenia, ale wczoraj gładko niespodziewanie wygrała z Kvitova 6:2 6:0... Dziwny wynik.
Ktoś pomoże? oczywiscie pójdzie reputa

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Przepraszam za pytanie tutaj.
Co sądzicie o dzisiejszym meczu Koki Wandewegegege?

Dla mnie to bierze, ale... jedno ale... nie oglądałem spotkań młodziutkiej Bellis.
Wygrana z Cornet czy Cepede nie robi na mnie zbytniego wrażenia, ale wczoraj gładko niespodziewanie wygrała z Kvitova 6:2 6:0... Dziwny wynik.

Ktoś pomoże? oczywiscie pójdzie reputa
Bellis w tym sezonie gra bardzo dobrze, Coco jak to ona - jak ma dzień to wygra bez problemu, jeżeli będzie miała słabszą formę to przegra gładko. Wystarczy spojrzeć na profil poprzedniej zawodniczki (Kvitovej) - praktycznie to samo gra co Vandeweghe, ale Czeszka w słabej formie po prostu. Jak dla mnie raczej jakiś over gemowy szukać, bo widzę tutaj 3sety.

dj_jones 12,3K

dj_jones

Użytkownik
Witam, na dzis mam 2propozycje.

1: Regionalliga Bavaria i mecz Schalding-Heining vs. Tsv 1860 Munchen.14.00 Sobota

Jest poczatek sezonu i spadkowicz z 2 bundesligi na razie na wyjazdach ma 1 porazke z Buchbach ktore potentatem jakims nie jest.Pare dni temu grali u siebie z Norymberga i dramatyczna koncowka sprawila , ze Norymberga nie utrzymala w ostatnich minutach korzystnego remisu 3-3. Tsv traci bramki co widac, strzelac tez potrafia ale w skladzie nie ma jakis petard zeby na juz mozna mowic ze maja pewny awans, jest kilka fajnych ekip, z ktorymi beda sie bili zlaszcza na wyjazdach. Tutaj bts wskazany, jak i rowniez mozna zaryzykowac solidna ekipe Schalding-Heining , ze nie przegra spotkania.

Kursy na bts: 1.62
1X: 2.45
BWIN

2 mecz : Oberliga Bayern Sud
Hankofen-Heiling vs. Kirchanschoring sobota godz.16.00

Do meczu niedlugo wiec szybko ocenie szanse.
Gospodarze ledwo ledwo sie utrzymali w swojej lidze i graja strzaszny piach mecz za meczem.od 5 meczy 1pkt uciulany.Zadnych wzmocnien, kilku odeszlo, pozostal z dobrych ale ostatnio bez skutecznosci Ben Kaume i Mateusz Krawiec.
Przyjezdza ekipa z Kirchanschoring ktora juz fajnie punktuje , maja zwyciestwo z Vilzing ktore klepnelo wspomniany Hankofen i remis z TSV Munchen II takze na 3 mecze 4pkt z wyjazdow, jezeli dalej takie dno i ponoc nie placa chajcu za mecze w Hankofen to ja widze tu spokojnie typ 2 kurs ok 1.9 w Bet at Home.

Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom