>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Nie wiem kto tak bije Lecha, że już jest koło @1,65. Jeszcze parę minut i będzie niższy kurs jak rundę temu z Hagesund. Głupota totalna.

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Melzer mecz 1.86 do gry zdecydowanie niezle wyglada. Melzer sypie swobodnie mocno z forhendu i bekhendu widac ze sie dobrze czuje Sousa sie broni serwisem bo były juz break
rozliczam juz⛔⛔⛔⛔

nie wiem co sie stało w głowe Melzerowi od drugiego seta

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Dania vs Austria - kobiety, over o,5 ht po 2,25 w premium
Otwarty mecz, był niewykorzystany karny i poprzeczka. Za monetę powiem sprawdzam ????
0-0 ht ⛔
ostatnie minuty to oblężenie duńskiej bramki, ale nic nie wpadło
Powtórka j.w. na odrobienie albo 2 moneta w piach. Kursy już pow. 2,0
To mi się bab zachciało: 2 monety w sumie do piachu.

C 326

carambula88

Użytkownik
Kolejny dog w MŚ plażówka
Koekelkoren/van Walle @7.22 przed meczem
Zaraz odprawią Brouwera/Meuwsena 10:4 w tie breaku, a była meczówka na 0:2 dla Oranje
Sens jest grać tylko odwrotnie, zadnych &quot;fawotytow&quot;
E: pozamiatane 15:8 w taju

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
Ktoś ogląda Videoton z Francuzami? Dlaczego tak długo 1 połowa? Może jakieś łamanko
Nie wydaje mi się. Videoton mocno zmotywowany, Bordeaux murowało bramkę. Jak Videoton nie zmieni diametralnie swojej postawy to widzę u nich duże szanse na awans.

qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
wiecie co, najbardziej mi chyba szkoda z dzisiejszego dnia Lajovica.
Nie wiem, ale do chłopa mam jakieś pozytywne odczucia.
Nigdy za bardzo na niego nie grałem, ale raz mi przyniósł w tym roku chyba w Indian albo Miami sporo pieniążków jak wygrał z Pospisilem po sporym kursie coś koło 2.30 było wtedy.

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
A Bordeaux ma w d... gre w europejskich pucharach... No niestety, w eliminacjach LM wszyscy graja na maxa, bo jest kasa, tutaj już pojawiają się niespodzianki, bo ekipy wolą skupić się na rozgrywkach krajowych, dlatego nie stawiam grubo

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom