Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Melzer mecz 1.86 do gry zdecydowanie niezle wyglada. Melzer sypie swobodnie mocno z forhendu i bekhendu widac ze sie dobrze czuje Sousa sie broni serwisem bo były juz break
Dania vs Austria - kobiety, over o,5 ht po 2,25 w premium
Otwarty mecz, był niewykorzystany karny i poprzeczka. Za monetę powiem sprawdzam ????
0-0 ht
ostatnie minuty to oblężenie duńskiej bramki, ale nic nie wpadło
Kolejny dog w MŚ plażówka
Koekelkoren/van Walle @7.22 przed meczem
Zaraz odprawią Brouwera/Meuwsena 10:4 w tie breaku, a była meczówka na 0:2 dla Oranje
Sens jest grać tylko odwrotnie, zadnych "fawotytow"
E: pozamiatane 15:8 w taju
Nie wydaje mi się. Videoton mocno zmotywowany, Bordeaux murowało bramkę. Jak Videoton nie zmieni diametralnie swojej postawy to widzę u nich duże szanse na awans.
wiecie co, najbardziej mi chyba szkoda z dzisiejszego dnia Lajovica.
Nie wiem, ale do chłopa mam jakieś pozytywne odczucia.
Nigdy za bardzo na niego nie grałem, ale raz mi przyniósł w tym roku chyba w Indian albo Miami sporo pieniążków jak wygrał z Pospisilem po sporym kursie coś koło 2.30 było wtedy.
A Bordeaux ma w d... gre w europejskich pucharach... No niestety, w eliminacjach LM wszyscy graja na maxa, bo jest kasa, tutaj już pojawiają się niespodzianki, bo ekipy wolą skupić się na rozgrywkach krajowych, dlatego nie stawiam grubo