>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
sanchez1 93

sanchez1

Użytkownik
Garbarnia - Limanovia
Limanovia over 2.5 @5.5 - szkoda, że nie zdążyłem wcześniej, linia była over 1.5 i kurs taki sam...

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
O co chodziło z tymi kursami przedmeczowymi na Chiny vs Rosja? @4,50 na Rosjanki, gdzie wyglądają lepiej? Jakaś masakra kto to ustala, szkoda że nie znam się dobrze na siatce i nie korzystam jak niektórzy ;)

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
O co chodziło z tymi kursami przedmeczowymi na Chiny vs Rosja? @4,50 na Rosjanki, gdzie wyglądają lepiej? Jakaś masakra kto to ustala, szkoda że nie znam się dobrze na siatce i nie korzystam jak niektórzy ;)
w kobiecej siatkówce sytuacja może się zmieniać jak w czeskim filmie, a propos Rosji to one jeszcze mogą spokojnie przegrać ;)

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Ktoś od CS-a może mnie oświecić dla czego Virtusi są nagle faworytem w meczu z North?
Ostatnie turnieje to kompletna mizeria w wykonaniu Virtusów, a North trochę nawygrywał i ostatnie 4 mecze z VP też wygrał.

sanchez1 93

sanchez1

Użytkownik
Ktoś od CS-a może mnie oświecić dla czego Virtusi są nagle faworytem w meczu z North?
Ostatnie turnieje to kompletna mizeria w wykonaniu Virtusów, a North trochę nawygrywał i ostatnie 4 mecze z VP też wygrał.
Są za bardzo faworyzowani i przereklamowani według mnie. Neo - kiedyś najlepszy gracz(jeszcze czasy 1.6), teraz w mojej opinii totalny regres i chyba najsłabszy punkt VP.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom