Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
O co chodziło z tymi kursami przedmeczowymi na Chiny vs Rosja? @4,50 na Rosjanki, gdzie wyglądają lepiej? Jakaś masakra kto to ustala, szkoda że nie znam się dobrze na siatce i nie korzystam jak niektórzy
O co chodziło z tymi kursami przedmeczowymi na Chiny vs Rosja? @4,50 na Rosjanki, gdzie wyglądają lepiej? Jakaś masakra kto to ustala, szkoda że nie znam się dobrze na siatce i nie korzystam jak niektórzy
Ktoś od CS-a może mnie oświecić dla czego Virtusi są nagle faworytem w meczu z North?
Ostatnie turnieje to kompletna mizeria w wykonaniu Virtusów, a North trochę nawygrywał i ostatnie 4 mecze z VP też wygrał.
Ktoś od CS-a może mnie oświecić dla czego Virtusi są nagle faworytem w meczu z North?
Ostatnie turnieje to kompletna mizeria w wykonaniu Virtusów, a North trochę nawygrywał i ostatnie 4 mecze z VP też wygrał.
Są za bardzo faworyzowani i przereklamowani według mnie. Neo - kiedyś najlepszy gracz(jeszcze czasy 1.6), teraz w mojej opinii totalny regres i chyba najsłabszy punkt VP.