>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Julce jak się chce grać to takie murzynki jak Abanda robi jak chce ????
oczywiście jak jej nie odbije
ale to już insza inszość :grin:

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Ozaki v Errani 1 @2,08
Forma Sarity słaba, jakoś nie widzę jej na betonie. Ozaki chimeryczna, ale z pewnością stać ją na zwycięstwo.

juras333 802

juras333

Użytkownik
Rzucilem sie na te Dabrowski/Xu jak glupi, a one na returnie chyba bez rakiet graja. Ukrainki 100% po 1 serwisie w 2 secie, a calym meczu 4 pilki przegraly, to jakis kosmos jak na babski tenis

qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
mam pytanie. kupiłem sobie tłumik do rakiety i jeszcze go nie rozpakowałem i ogólnie jak go założyć?!?! xD
pomoże ktoś?
bo w necie to tak tylko wpinają i samo siedzi już na rakiecie. serio tak łatwo jest?
i założyć dwa? bo mam takie dwa head w postaci kółek

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna- Bułgaria Parva Liga
Godzina: 19:30
Spotkanie: Etar - Vereya
Typ: under 2,5 goli
Kurs: 1,63

Na dzis wybralem spotkanie z ligi bulgarskiej. Po 2 kolejkach Etar bilans 2-3 , Vereya 0-4 . Etar jest beniaminkiem . Vereya w poprzednim sezonie walczyla o wystep w LE. W poprzedniej kolejce Vereya przegrala u siebie az 0-4 z druzyną Cherno More , ktora w tym sezonie gra bardzo dobrze. Etar w 1 kolejce przegral 1-2 z Lokomotivem Plowdiw . Nie byl to ofensywny mecz , a w meczach z Lokomotivem czesto padaja overowe wyniki . Po sezonie Vereye opuscilo kilku graczy z podstawowego skladu , nie sa moim zdaniem zespolem , ktory moglby tu pokazac jakis efektowny futbol z mnostwem sytuacji podbramkowych , przede wszystkim obrona . Czuję tutaj under i to mocno Powodzenia

podalem ten typ w TYPach Dnia z 2h temu juz kurs spadl do 1,53 ! szybszy gol w meczu - atakujemy under 3,5 goli jak dobry kurs bedzie !
✅✅✅ 0-1

Otrzymane punkty reputacji: +14
airkordan23 118

airkordan23

Użytkownik
Proszę o pomoc bo trochę wyleciałem z obiegu. Patrze, że mogę się zalogować normalnie na uni, a jak wiadomo wcześniej strona/apka była zablokowana.

Czy skrilla mogę wpłacić i normalnie grać? Jak to wygląda?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom