betrayal
Użytkownik
Na razie średnia jeden na seta ale tu żadna się szybko nie poskłada :/Jo Konta wraca! Ciężko o te asy będzie
Na razie średnia jeden na seta ale tu żadna się szybko nie poskłada :/Jo Konta wraca! Ciężko o te asy będzie
Jak z 5 asów masz średnią 1 na set? ????Na razie średnia jeden na seta ale tu żadna się szybko nie poskłada :/
Aa, źle przeczytałem ????Jak z 5 asów masz średnią 1 na set? ????
Karabach v Samtredia Karabach 1. gol w 1. połowie @ 1.82
Może ktoś coś?Sorki, że nie w temacie, ale możecie mi podać pewnego buka - stawki 2 do 5k, gdzie nie ma problemów z wypłatami i przelewami np płatnością kartą tak żeby bank nic sie nie doczepił? i z dobrą ofertą? Bo mam problem z unibetem, który zablokował mi możliwość robienia depozytu..
Graliśmy under asów Konty więc asy Halep mnie nie interesują.Jak z 5 asów masz średnią 1 na set? ????
mlode bulgarki u16 w siatke 1.78
0-1 po secie z serbkami
Promocja teraz była, jak już ma 4 na koncie. Wcześniej 2/4 razy posłała więcej niż 1 asa.Na asy Halep była promocja w STS linia 1,5
Farty nie farty inaczej moim zdaniem z Halep nie można grać przede wszystkim agresywnie i z ryzykiemKonta na takim farcie leci z tymi uderzeniami po liniach. Nie.wejdzie jedno dwa i odleci. Na razie wszystko wchodzi
Masz rację tylko w meczach jednostronnych miała po 1 asie a w tych co było trzeba się spiąć to 3 i 5 asów. Dzisiaj było można przewidywać że mecz nie będzie krótki więc będzie to służyło overoviPromocja teraz była, jak już ma 4 na koncie. Wcześniej 2/4 razy posłała więcej niż 1 asa.
No trzeba ryzykowac, ale na takim skilu teraz konta grala ze nic nie wyrzucala niczym ostapenko do czego przyzwyczailaFarty nie farty inaczej moim zdaniem z Halep nie można grać przede wszystkim agresywnie i z ryzykiem
Typ był uzasadniony, panie rozegrały już 29 gemów, a Konta ma 3 asy, aż tak zaciętego meczu się nie spodziewałem. ZobaczymyŁadna pułapka w sts na te asy ale jeszcze jest szansa.
Wiem wiem, STS popełnił błąd ale może wyjść na ich bo mecz w pyte długi.Typ był uzasadniony, panie rozegrały już 29 gemów, a Konta ma 3 asy, aż tak zaciętego meczu się nie spodziewałem. Zobaczymy
Mecz 50/50 moim zdaniem warto pograv over gemowyNo trzeba ryzykowac, ale na takim skilu teraz konta grala ze nic nie wyrzucala niczym ostapenko do czego przyzwyczaila