>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Sarajewo tyle razy miało ten awans na tacy i nie chcieli go wziąć
Szkoda, bo pozytywny zespół. U siebie fajnie, ofensywnie, bez strachu. Ogólnie to oni sami przegrali ten dwumecz, a nie Zaria awansowała. W 1 meczu, koleś z połowy boiska strzelił gola, a dziś jeden przypadkowy strzał wpadł do bramki ????
Szkoda mi Sarajeva i kibiców, bo fajnie wspierali.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
haha co to są w ogóle kursy na Johnsona?? Myślałem przez chwilę, że mówicie o innym tenisiście bo taki niski kurs na 3:0 dla Cilica to chyba jakiś żart. Johnson walczy jak lew, jedyne co to jego głowa może sobie nie poradzić, a Cilic jest strasznie niemrawy, weźmy chociażby niedawno mecz z Lopezem, czy sytuacja z Florianem gdzie Mayer mógł spokojnie wygrać nawet dwa sety, ale po prostu był sobą, czyli fleją i ostatecznie przegrał do zera ????
Widziałeś Johnsona ostatnio w jakimś meczu
chłop jest tak nieregularny ze głową mała. W meczu z abotem przegrana seta to ujma nie wspomnę ile bp bronił. Albot dzień wcześniej kończył mecz z Baginsem oba mecze stały na żenującym poziomie. Cilic zagrał słabszy mecz ale na trawie jest mocny. Tak jak pisałem ostatnio może przegrać ale ze sobą. Mayer nawet setowej nie miał bo kiedy trzeba było to Cilic się sprężal i po temacie. Każdy gra jak chce bo gra za swoje

opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
Mayer na trawie tez potrafi pograć nie jest to jakiś leszcz. Wystarczy spojrzeć na wynik z Halle kogo pokonał
Leszczem nie jest, ale jest wyjątkowym nieudacznikiem jeśli chodzi o granie kluczowych gemów. Własnie dlatego z Cilicem nie miał setowych piłek, bo miał setowe gemy (xd), tylko po prostu sobie nie poradził. A jeśli chodzi o Halle.. To zwycięstwa z Paire w ogóle nie można liczyć, bo Paire sam oddał mecz i nawet w tej sytuacji Mayer potrafił podczas *5:3 przegrać swoje podanie w drugim secie z tego co pamiętam. A mecz z Pouille to też była niezła patologia, choć w tym wypadku Florian wykazał się przynajmniej jednym jajem ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom