Szkoda, bo pozytywny zespół. U siebie fajnie, ofensywnie, bez strachu. Ogólnie to oni sami przegrali ten dwumecz, a nie Zaria awansowała. W 1 meczu, koleś z połowy boiska strzelił gola, a dziś jeden przypadkowy strzał wpadł do bramki ????Sarajewo tyle razy miało ten awans na tacy i nie chcieli go wziąć
Widziałeś Johnsona ostatnio w jakimś meczuhaha co to są w ogóle kursy na Johnsona?? Myślałem przez chwilę, że mówicie o innym tenisiście bo taki niski kurs na 3:0 dla Cilica to chyba jakiś żart. Johnson walczy jak lew, jedyne co to jego głowa może sobie nie poradzić, a Cilic jest strasznie niemrawy, weźmy chociażby niedawno mecz z Lopezem, czy sytuacja z Florianem gdzie Mayer mógł spokojnie wygrać nawet dwa sety, ale po prostu był sobą, czyli fleją i ostatecznie przegrał do zera ????
Według mnie to nie Cilic się sprężał tylko Mayer był sobą ????kiedy trzeba było to Cilic się sprężal i po temacie
Mayer na trawie tez potrafi pograć nie jest to jakiś leszcz. Wystarczy spojrzeć na wynik z Halle kogo pokonałWedług mnie to nie Cilic się sprężał tylko Mayer był sobą ????
siodłoCork City @1.90
Leszczem nie jest, ale jest wyjątkowym nieudacznikiem jeśli chodzi o granie kluczowych gemów. Własnie dlatego z Cilicem nie miał setowych piłek, bo miał setowe gemy (xd), tylko po prostu sobie nie poradził. A jeśli chodzi o Halle.. To zwycięstwa z Paire w ogóle nie można liczyć, bo Paire sam oddał mecz i nawet w tej sytuacji Mayer potrafił podczas *5:3 przegrać swoje podanie w drugim secie z tego co pamiętam. A mecz z Pouille to też była niezła patologia, choć w tym wypadku Florian wykazał się przynajmniej jednym jajem ????Mayer na trawie tez potrafi pograć nie jest to jakiś leszcz. Wystarczy spojrzeć na wynik z Halle kogo pokonał
Omg dwa razy nie skończyć
A jak przegraja 3:2? To chyba nie?Już mają pewne,pierwsze miejsce.