33,2K vidal Mistrz Typer Mundial Lipiec 4, 2017 #1901 Ja tam na over bym się nie nastawiał aż tak mocno. Europa już pewnie nie będzie atakować, a TNS jest nieporadny. Czuję dogrywkę.
Ja tam na over bym się nie nastawiał aż tak mocno. Europa już pewnie nie będzie atakować, a TNS jest nieporadny. Czuję dogrywkę.
18K guti94 Użytkownik Lipiec 4, 2017 #1902 dawno nie widziałem kogoś grającego na takiej wyjebce jak Felo ????
B 63 bodzio57 Użytkownik Lipiec 4, 2017 #1904 Ja tam na over bym się nie nastawiał aż tak mocno. Europa już pewnie nie będzie atakować, a TNS jest nieporadny. Czuję dogrywkę. Kliknij aby rozwinąć... Nie sądzę, TNS będzie chciało wygrać pewnie bez dodatkowych minut...
Ja tam na over bym się nie nastawiał aż tak mocno. Europa już pewnie nie będzie atakować, a TNS jest nieporadny. Czuję dogrywkę. Kliknij aby rozwinąć... Nie sądzę, TNS będzie chciało wygrać pewnie bez dodatkowych minut...
18K guti94 Użytkownik Lipiec 4, 2017 #1906 Lopez ożył? Kliknij aby rozwinąć... coś tam zaczęło bardziej wchodzić, ale szału jeszcze nie ma.
342 anoseven Użytkownik Lipiec 4, 2017 #1907 W sumie jeśli Lopez ugra jakimś cudem tego seta to dokończą jutro.
13,9K madman01 Użytkownik Lipiec 4, 2017 #1908 A.Zverev tez wygral przed FO turniej i odpadl w 1 rundzie Kliknij aby rozwinąć... Porażka z verdadco to zadna niespodzianka, a felek ogrywal przef wimbledonem 2x berdych, cilic, wawrinka dimitrov itd.
A.Zverev tez wygral przed FO turniej i odpadl w 1 rundzie Kliknij aby rozwinąć... Porażka z verdadco to zadna niespodzianka, a felek ogrywal przef wimbledonem 2x berdych, cilic, wawrinka dimitrov itd.
580 arces1992 Użytkownik Lipiec 4, 2017 #1910 Porażka z verdadco to zadna niespodzianka, a felek ogrywal przef wimbledonem 2x berdych, cilic, wawrinka dimitrov itd. Kliknij aby rozwinąć... Jedynie Clic w formie z tych co wymieniłeś, w dodatku Chorwat przegrał finał na własne życzenie
Porażka z verdadco to zadna niespodzianka, a felek ogrywal przef wimbledonem 2x berdych, cilic, wawrinka dimitrov itd. Kliknij aby rozwinąć... Jedynie Clic w formie z tych co wymieniłeś, w dodatku Chorwat przegrał finał na własne życzenie
13,9K madman01 Użytkownik Lipiec 4, 2017 #1911 Jedynie Clic w formie z tych co wymieniłeś, w dodatku Chorwat przegrał finał na własne życzenie Kliknij aby rozwinąć... Ale verdasco to inna polka niz Mannarino
Jedynie Clic w formie z tych co wymieniłeś, w dodatku Chorwat przegrał finał na własne życzenie Kliknij aby rozwinąć... Ale verdasco to inna polka niz Mannarino
644 lobot Użytkownik Lipiec 4, 2017 #1912 pisali ze nie moze biegac przed chwila haha i sie posluchalem ????
8,7K kubarks Użytkownik Lipiec 4, 2017 #1913 :siata: na dziś Brazylia v Kanada under 3,5 seta Francja win @ 2,20 forbet Kliknij aby rozwinąć... pierwszy set wyciągneli z -5 chyba przy 15 pkt dla Kanady.. w drugim już nie przejdzie ten numer
:siata: na dziś Brazylia v Kanada under 3,5 seta Francja win @ 2,20 forbet Kliknij aby rozwinąć... pierwszy set wyciągneli z -5 chyba przy 15 pkt dla Kanady.. w drugim już nie przejdzie ten numer
13,9K madman01 Użytkownik Lipiec 4, 2017 #1916 Felek się budzi Kliknij aby rozwinąć... Z ręką w nocniku :]
18K guti94 Użytkownik Lipiec 4, 2017 #1917 Po prostu to przełamanie Lopeza nie wynikło z jego lepszej gry, a z bardziej z błędów Mannarino. Teraz Mannarino przycisnął i już widać efekty. Raczej czarno to widzę. Musiałby jakoś ugrać tego seta Felek.
Po prostu to przełamanie Lopeza nie wynikło z jego lepszej gry, a z bardziej z błędów Mannarino. Teraz Mannarino przycisnął i już widać efekty. Raczej czarno to widzę. Musiałby jakoś ugrać tego seta Felek.
343,8K supermario Użytkownik Lipiec 4, 2017 #1920 W meczu Europa - TNS będzie dogrywka czy od razu karne ???