Mimo, że Ramos jest ziemniakiem to już nie takich jak Thompson na grassie potrafił pokonać (Istomin, Vasek, Troja) więc to jakieś mega zaskoczenie nie jest, przynajmniej dla mnie
Istomin to żaden gracz na trawie, a Vasek wtedy przegrywał z każdym jak leci.Mimo, że Ramos jest ziemniakiem to już nie takich jak Thompson na grassie potrafił pokonać (Istomin, Vasek, Troja) więc to jakieś mega zaskoczenie nie jest, przynajmniej dla mnie
Chyba sobie żartujesz. Bilans z kariery na trawie 4-14 w tym roku 0-4. Thompson jakby nie było pokonał Murraya niedawno, a tu własny serwis ciężko mu utrzymaćMimo, że Ramos jest ziemniakiem to już nie takich jak Thompson na grassie potrafił pokonać (Istomin, Vasek, Troja) więc to jakieś mega zaskoczenie nie jest, przynajmniej dla mnie
Wiara w łatwe pięniądze.Jak mozna grac tenisa na Gasquet po 1,11 no sie pytam co Was skusza do grania takich kursow ?
Nie zobaczyli że Ramos nie ma żadnych argumentów by to wygrać.Pewnie zobaczyli w H2H, że Thompson orał Murray'a to stawiali na niego. :d
Miałem grać do taśmy po 1.15, ale jak spadło to stwierdziłem że już nie wartoJak mozna grac tenisa na Gasquet po 1,11 no sie pytam co Was skusza do grania takich kursow ?
Dla tych co pograli Gasketa przemawiam ostatni raz do rozsadku i polecam spedzic 15 min z tym filmikiem. Kto sie nie uczy z histori bedzie js popelnial i popelnial. Eh.Jak mozna grac tenisa na Gasquet po 1,11 no sie pytam co Was skusza do grania takich kursow ?
ZwrotJak w stsie sa rozliczane krecze ? Spotkanie bylo obstawione pre ( Maria T - Potapova 1)
Zwrot
Ma to swoje plusy jak skreczuje ten, na którego postawiłeś ????Szkoda, ale dzieki za informacje