Ja niedawno zrobiłem z 13 kurs 150 i też weszła na luzie. A rok temu z 25 kurs ponad 1300 i ostatnie zdarzenie nie weszło.I niech spie*** jak najdalej ???? ???? ???? taką taśmę mi zepsuć ????
Ale już mam kolejną. 26 zdarzeń - 47 kurs. Wchodzi na luzie - potwierdzone info ????
Just kidding man! ????Ja niedawno zrobiłem z 13 kurs 150 i też weszła na luzie. A rok temu z 25 kurs ponad 1300 i ostatnie zdarzenie nie weszło.
???? ???? ????Just kidding man! ????
brawo Venus, z tenisa na dzisiaj styka, spróbuję tylko coś przeciwko Johnsonowi zagrac ze Stefanem, ten gosc lubi dawac ciala jak na Niego jest taki kursVenus DW 2:0 @ 2
wszystkie teorie spiskowe na temat wypadku mnie nie przekonują, jeśli zdecydowała się grać to wygra
Jutro Ci dodam bo dzisiaj wykorzystalem limit. Dostaniesz 11 i bedziesz mial 974!!! tylko 26 do tysiaka.w sumie to jestem zasmucony nie dostalem zadnej "reputki" proponujac typ na Kame Giorgi za 1.52, oraz potrajajac wklad po 2.72, jest mi z tego powodu bardzo przykro i chyba skoncze z podawaniem typow bo nie na tym rzecz polega. jak tak mozna czuje sie zniesmaczony moje ego jak i podejscie do swiata calkowicie rozjebane.
Monteiro 4 set @1.65 iforBet
Trzeba ratować co z taśmy zostało. Dużo lepszy i pewniejszy. Jak nie złamie teraz, wygra po TB.
Współczuue ci twój stan, ale za reputke nic dzisiaj nie kupisz,w sumie to jestem zasmucony nie dostalem zadnej "reputki" proponujac typ na Kame Giorgi za 1.52, oraz potrajajac wklad po 2.72, jest mi z tego powodu bardzo przykro i chyba skoncze z podawaniem typow bo nie na tym rzecz polega. jak tak mozna czuje sie zniesmaczony moje ego jak i podejscie do swiata calkowicie rozjebane.
Za dużo błędów Ashleigh.
Barty drugi set @1,76