>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
I niech spie*** jak najdalej ???? ???? ???? taką taśmę mi zepsuć ????
Ale już mam kolejną. 26 zdarzeń - 47 kurs. Wchodzi na luzie - potwierdzone info ????
Ja niedawno zrobiłem z 13 kurs 150 i też weszła na luzie. A rok temu z 25 kurs ponad 1300 i ostatnie zdarzenie nie weszło.

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Venus DW 2:0 @ 2

wszystkie teorie spiskowe na temat wypadku mnie nie przekonują, jeśli zdecydowała się grać to wygra
✅ brawo Venus, z tenisa na dzisiaj styka, spróbuję tylko coś przeciwko Johnsonowi zagrac ze Stefanem, ten gosc lubi dawac ciala jak na Niego jest taki kurs

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
w sumie to jestem zasmucony nie dostalem zadnej &quot;reputki&quot; proponujac typ na Kame Giorgi za 1.52, oraz potrajajac wklad po 2.72, jest mi z tego powodu bardzo przykro i chyba skoncze z podawaniem typow bo nie na tym rzecz polega. jak tak mozna czuje sie zniesmaczony moje ego jak i podejscie do swiata calkowicie rozjebane.
Jutro Ci dodam bo dzisiaj wykorzystalem limit. Dostaniesz 11:p i bedziesz mial 974!!! tylko 26 do tysiaka.

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
w sumie to jestem zasmucony nie dostalem zadnej &quot;reputki&quot; proponujac typ na Kame Giorgi za 1.52, oraz potrajajac wklad po 2.72, jest mi z tego powodu bardzo przykro i chyba skoncze z podawaniem typow bo nie na tym rzecz polega. jak tak mozna czuje sie zniesmaczony moje ego jak i podejscie do swiata calkowicie rozjebane.
Współczuue ci twój stan, ale za reputke nic dzisiaj nie kupisz,

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
powinni wyzerowac reputki. Gdzie taki wniosek z glosowaniem mozna wrzucic na forum?:p
@Dutra, no ja Tobie czasami daje reputki za dobre typy:p nawet jak nie gram.

Otrzymane punkty reputacji: +4
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Verdasco win @ 2.57 w 5Dimes za stala stawke Poczatek, trzeba zaxzac ostroznie
@Up, z tymi reputkami to jak ze skeczu KMN odnosnie prezentu dla zony jak Gwidon kupowal.
- To kup jej ksiazke?
- To przeciez pomysli ze jestem zlosliwy...po drugie ja jej kupie ksiazke, ona mi kupi ksiazke i wpadniemy w taka spirale nienawisci... ???? ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom