Chang @ 4.60
Próbuję, gra bardzo fajnie. Jak głowa się nie zagotuje to ma szansę. Wang nic specjalnego nie gra
yupW STS zwrot za krecz?
Oczywiście poszedł set2 dla Shapo, tak jak pisałem.
Mój pierwszy kuponik na WIMBLEDON:
Chang + 3.5 gema
Lu + 1.5 seta
AKO: 4.12
Good luck to all...
chodził sobie po korcie jak zwykle na wyjebce, odbijał na pałe, na ławce jak siedział to bawił się korkiem z butelki, nigdy przenigdy nie grajcie tego pajaca bo mu w głowie niewiadomo co siedzi, ciesze się, że zwrot za krecz... uffCo tam Kyrgios wyprawia bo nie mam okazji oglądać?
Younga bym nie tykał, na Istomina jest value, w ubiegłym sezonie też do Wimbledonu miał 0/3 na grassie, a w Londynie pyknął Andersona i Almagro, urwał seta Goffin. Amerykanin nic specjalnego nie pokazuje na trawie, Uzbek dużo lepszy bilans i predyspozycje do gry na tej nawierzchni.Young + Pliskova dobry dubel na 14? ????
Też go pogralem, w Totolotku, chyba zwrotchodził sobie po korcie jak zwykle na wyjebce, odbijał na pałe, na ławce jak siedział to bawił się korkiem z butelki, nigdy przenigdy nie grajcie tego pajaca bo mu w głowie niewiadomo co siedzi, ciesze się, że zwrot za krecz... uff
Pograłem, więc zostaje mi wierzyć w Pana Younga ???? )Younga bym nie tykał, na Istomina jest value, w ubiegłym sezonie też do Wimbledonu miał 0/3 na grassie, a w Londynie pyknął Andersona i Almagro, urwał seta Goffin. Amerykanin nic specjalnego nie pokazuje na trawie, Uzbek dużo lepszy bilans i predyspozycje do gry na tej nawierzchni.