Chang @ 4.60
Próbuję, gra bardzo fajnie. Jak głowa się nie zagotuje to ma szansę. Wang nic specjalnego nie gra
yupW STS zwrot za krecz?
Mój pierwszy kuponik na WIMBLEDON:
Chang + 3.5 gema
Lu + 1.5 seta
AKO: 4.12
Good luck to all...
chodził sobie po korcie jak zwykle na wyjebce, odbijał na pałe, na ławce jak siedział to bawił się korkiem z butelki, nigdy przenigdy nie grajcie tego pajaca bo mu w głowie niewiadomo co siedzi, ciesze się, że zwrot za krecz... uffCo tam Kyrgios wyprawia bo nie mam okazji oglądać?
Younga bym nie tykał, na Istomina jest value, w ubiegłym sezonie też do Wimbledonu miał 0/3 na grassie, a w Londynie pyknął Andersona i Almagro, urwał seta Goffin. Amerykanin nic specjalnego nie pokazuje na trawie, Uzbek dużo lepszy bilans i predyspozycje do gry na tej nawierzchni.Young + Pliskova dobry dubel na 14? ????
Też go pogralem, w Totolotku, chyba zwrotchodził sobie po korcie jak zwykle na wyjebce, odbijał na pałe, na ławce jak siedział to bawił się korkiem z butelki, nigdy przenigdy nie grajcie tego pajaca bo mu w głowie niewiadomo co siedzi, ciesze się, że zwrot za krecz... uff
Pograłem, więc zostaje mi wierzyć w Pana Younga ???? )Younga bym nie tykał, na Istomina jest value, w ubiegłym sezonie też do Wimbledonu miał 0/3 na grassie, a w Londynie pyknął Andersona i Almagro, urwał seta Goffin. Amerykanin nic specjalnego nie pokazuje na trawie, Uzbek dużo lepszy bilans i predyspozycje do gry na tej nawierzchni.