Smith @1,6 z darta, zdecydowanie do gry.
Dla mnie stala stawka to $100 czyli 370 zl. 5Dimes operuje w dolarach. Obroty nie sa wielkie patrzac z perspektywy dolarow. Moj max na zaklad to $300 na zakald(3 stale stawki) takze dla wielu tutaj to nic, bo skriny ze stawkami po 2000,5000+ tutaj niektorzy chyba graja. Czy na zapalki 2000, czy na prawdziwa kase, tego nie wiem.No nic, kazdy niech gra tam gdzie chce, ja tylko dalem alternatywe dla tych co lubia grac w pre bo jak pisalem na live oferta marna ale kosz jest! czyli najwazniejsze dla mnie.ATP, a jakie obroty robisz w 5Dimes? Rozumiem, że taki biedak jak ja nie zostanie zlimitowany grając po 100-500 zł ?
1 połowa over 4,5 rożne @1,65 w finale
Dzięki kolego za wyczerpującą odpowiedź. Chyba się tam częściowo ulokuję. Rozumiem że opcja wypłaty na kartę kredytową jest?Dla mnie stala stawka to $100 czyli 370 zl. 5Dimes operuje w dolarach. Obroty nie sa wielkie patrzac z perspektywy dolarow. Moj max na zaklad to $300 na zakald(3 stale stawki) takze dla wielu tutaj to nic, bo skriny ze stawkami po 2000,5000+ tutaj niektorzy chyba graja. Czy na zapalki 2000, czy na prawdziwa kase, tego nie wiem.No nic, kazdy niech gra tam gdzie chce, ja tylko dalem alternatywe dla tych co lubia grac w pre bo jak pisalem na live oferta marna ale kosz jest! czyli najwazniejsze dla mnie.
P.S. Ukrainki set, dawac po drugiego.
Byla kiedys ale wycofali. Obecnie MG, albo Bitcoiny.Dzięki kolego za wyczerpującą odpowiedź. Chyba się tam częściowo ulokuję. Rozumiem że opcja wypłaty na kartę kredytową jest?
https://forum.bukmacherskie.com/f98/poradnik-jak-ominac-blokowanie-stron-146655.html5Mając konto w bet365,założone na wyspach, rozumiem,że będąc w Polsce,nie ma opcji,żeby coś pograć. Korzystając z roamingu tele itp ?