o wyciag z banku za okres 3 miesięcy będą pytać.czy w Bet365 wystarczy zagraniczne prawo jazdy czy beda wolac jeszcze dowod?
Za 143 zł musisz postawić, nie musisz wygrać. Po prostu obrócić kasę.Chłopy mam pytanie, bonus coś mi się nie zgadza i mam napisane " Do obrotu pozostało: 143,20 zł " czyli za 143 zł musze postawić i wygrać ? czy z tego co mam zrobić 143, bo juz sie pogubiłem hehe
i nie musisz odrazu za całosc, mozesz po 5 zł nawet ????Chłopy mam pytanie, bonus coś mi się nie zgadza i mam napisane " Do obrotu pozostało: 143,20 zł " czyli za 143 zł musze postawić i wygrać ? czy z tego co mam zrobić 143, bo juz sie pogubiłem hehe
konto w banku zagranica to ja mam od 7 lat to moga pytaco wyciag z banku za okres 3 miesięcy będą pytać.
słabo Jaga, bez jakości w ofensywieJagiellonia do przerwy @2,58
nie polecam.Jaga under 0,5 + Aberdeen DNB ako 3,71
Człowieku o czym Ty gadasz. Mieli trzy dobre akcje na wyrównanie w tym jedna taka seta że tylko Romańczuk wie jak tego nie strzelił. Jedynie rozegranie dość słabo wyglądasłabo Jaga, bez jakości w ofensywie
Autobus Gabali i czekanie na kontrynie polecam.
Za to polecam grać gole w Białymstoku. Bardzo ofesnywny mecz będzie w drugiej połowie.
ez RiveroMilwaukke Brewers - Pittsburgh Pirates
Under 8.5 @1.88